28 Μαρ 2017
0 σχόλια

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Σώρρα - Βαρύτατα κακουργήματα και για 7 συνεργάτες του

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Σώρρα - κακουργήματα και για 7 συνεργάτες του
Κατηγορίες που καλύπτουν τον μισό ποινικό κώδικα απήγγειλαν οι εισαγγελικές αρχές κατά του Αρτέμη Σώρρα και επτά στενών συνεργατών του
για εξαπάτηση κατ’ εξακολούθηση χιλιάδων πολιτών και για τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η Εισαγγελία της Αθήνας μετά από έρευνα που κράτησε αρκετό καιρό και διενεργήθηκε από την εισαγγελέα Ευγενία Αυλίδου προχώρησε σε ποινικές διώξεις κατά του Σώρρα και επτά στενών συνεργατών του που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσης».

Οι οχτώ κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, μεταξύ των οποίων σύσταση,  ένταξη και  συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ΄ εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου σε βάρος του δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, απόπειρες απάτης, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση για τη διάπραξη αδικημάτων, κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ψευδορκίες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και άλλα.

Εκτός από τους οχτώ, η εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με την δράση ακόμα δύο προσώπων, στενών συνεργατών του Σώρρα οι οποίοι βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

Διάβασε περισσότερα στο: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top