29 Μαρ 2017
0 σχόλια

Εφτά σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Aldemar Resorts

σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Aldemar Resorts
Το οικογενειακό Aldemar Olympian Village στη Σκαφιδιά, αναδείχθηκε ως καλύτερος οικογενειακός προορισμός για τρίτη συνεχή χρονιά


Εφτά σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος Aldemar Resorts στα Greek Hospitality Awards 2017.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφ. Συγγρού, με εκλεκτές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της λαμπρής βραδιάς, ο κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, ο οποίος έλαβε από την Υπουργού Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, τιμητική διάκριση ως “Greek Hospitality Influencer”.

Σε δήλωσή του ευχαρίστησε τους επίτιμους προέδρους του ΣΕΤΕ ως εμπνευστές του, τους συνεργάτες του που συμπορεύονται και μαζί υλοποιούν ιδέες που προάγουν την Ελλάδα, καθώς και όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που μάχονται καθημερινά για να αναδειχθεί η φετινή τουριστική χρονιά ως η καλύτερη των τελευταίων ετών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου που παρέλαβαν τις 7 διακρίσεις με τον Όμιλο Aldemar Resorts να κερδίζει 2 χρυσά βραβεία ως “Best Greek Excellence In Service Hotel” για τις υψηλού επιπέδου καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει και “Best Greek Sustainable Hotel” για την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίησή του σε θέματα που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Το 5 αστέρων Aldemar Royal Mare απέσπασε χρυσή διάκριση για το κέντρο θαλασσοθεραπείας του, η οποία έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες διεθνείς διακρίσεις του Royal Mare Thalasso & Spa Center ως πρότυπο κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο και την Ευρώπη. Ενώ βραβείο Silver έλαβε στην κατηγορία “Best Greek Hotel Dining Experience”.

Το οικογενειακό Aldemar Olympian Village, αναδείχθηκε ως καλύτερος οικογενειακός προορισμός για τρίτη συνεχή χρονιά ενώ διάκριση απέσπασε και για την παραλία του.

Στην κατηγορία “Best Greek All-Inclusive Resort” ξεχώρισε το Aldemar Cretan Village για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και τα προσφερόμενα προγράμματά του.

Πηγή: travelling.gr, ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top