3/28/2017
0 σχόλια

ΚΕΑ: Σήμερα η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

3/28/2017 09:36:00 π.μ.
Σήμερα η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους ΚΕΑ
Σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017.


Ωστόσο κάποιοι δικαιούχοι μπορεί να είδαν να μπαίνουν τα χρήματα τους και από χθες το απόγευμα στους λογαριασμούς της, αφού σε κάποιες τράπεζες θα εμφανιστούν νωρίτερα.

Πάντως η επίσημη ημερομηνία που δίνει το υπουργείο είναι η Τρίτη 28 Μαρτίου. Το ποσό των 31.014.459,76 ευρώ θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα.

Η συγκεκριμένη πρώτη πληρωμή του ΚΕΑ κατ’ εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει, και όχι εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δείτε επίσηςΠώς θα λειτουργεί η προπληρωμένη κάρτα για το ΚΕΑ ανά τράπεζα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top