16 Μαρ 2017
0 σχόλια

Κουτσούκος: Καμία εγγύηση για την υλοποίηση του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Κουτσούκος: Καμία εγγύηση για το δρόμο Πάτρα – Πύργος
Δύο χρόνια μετά την ακύρωση της δημοπράτησής του από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Όπως προέκυψε σήμερα, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησης του Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο κ. Σπίρτζης όχι μόνο δεν έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του δρόμου Πάτρα- Πύργος, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε τους φόβους μας, ότι το έργο βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Δυστυχώς, 2 χρόνια μετά από την ακύρωση του δημοπρατημένου έργου Πάτρα-Πύργος (26 Μαρτίου 2015) και την κατάτμηση του σε 8 τμήματα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν γνωστά συμφέροντα και κουμπάροι του κ. Σπίρτζη, όχι μόνο δεν έχει υλοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης για το οποίο δεσμεύτηκε

ο κ. Σπίρτζης επανειλημμένα απαντώντας σε δικές μου ερωτήσεις, όχι μόνο δεν έχει συμβασιοποιηθεί καμία από τις 4 εργολαβίες που ανέλαβε η εταιρεία συμφερόντων Καλογρίτσα, όχι μόνο δεν έχει υποβληθεί ο φάκελος μεγάλου έργου στην Ε.Ε.,  αλλά και μετά τις εξελίξεις στην AtticaBank, έχει τεθεί εν αμφιβόλω η δυνατότητα της ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. για την εκτέλεση του έργου.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Ηλεία και η Δυτική Ελλάδα γενικότερα, είναι το θύμα μιας μεθοδευμένης πράξης της Κυβέρνησης, που στο βωμό των δικών της συμφερόντων θυσίασε το δικό μας μέλλον.

Η σημερινή εξέλιξη, με την ανερυθρίαστη τοποθέτηση του κ. Σπίρτζη «δεν μπορεί να τηρηθεί κανένα χρονοδιάγραμμα», όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής και το Δελτίο Τύπου του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου (επισυνάπτονται),

μας υποχρεώνει να δώσουμε την απάντηση που αρμόζει στην πολιτική απάτη της ακύρωσης της δημοπράτησης το Μάρτη του 2015 και να επιλέξουμε τις απαραίτητες μεθόδους δράσης προκειμένου να επιστρέψουμε στο κεκτημένο, δηλαδή στο δικαίωμα για έναν αυτοκινητόδρομο, μοχλό για την ανάπτυξη και εγγύηση για την οδική ασφάλεια.

Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top