30 Μαρ 2017
0 σχόλια

Ηλεία: Ξανά στο προσκήνιο το λουκέτο της Πειραιώς σε Ανδραβίδα - Ανδρίτσαινα - Πελόπιο

Ξανά στο προσκήνιο το λουκέτο της Πειραιώς σε Ανδραβίδα - Ανδρίτσαινα - Πελόπιο
Αντιδράσεις για τις αλλαγές στις τρεις περιοχές


Αντιδράσεις προκαλεί στην τοπική κοινωνία τόσο της Ανδρίτσαινας όσο και του Πελοπίου, αλλά και της Ανδραβίδας, οι αλλαγές που φέρνει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς σε ότι αφορά στην λειτουργία των εκεί υποκαταστημάτων της.

Από το 2014 που είχε τεθεί για πρώτη φορά το θέμα του λουκέτου στα τρία αυτά υποκαταστήματα, διαδικασία που είχε «παγώσει» με την παρέμβαση τοπικών παραγόντων, το θέμα επανέρχεται

Στο Πελόπιο όπως έγινε γνωστό το πρόγραμμα λειτουργίας του υποκαταστήματος τροποποιείται ως εξής:

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη θα είναι ανοικτό με περίοδο εφαρμογής από τις 3 Απριλίου και η εξυπηρέτηση θα γίνεται σύμφωνα με πληροφορίες από δύο υπαλλήλους του υποκαταστήματος Αρχ. Ολυμπίας.

Και στην Ανδρίτσαινα επανέρχεται το σενάριο του 2014 για περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας ή οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Πριν τρία χρόνια το εν λόγω υποκατάστημα βρέθηκε στα πρόθυρα της διακοπής λειτουργίας του, όμως οι πιέσεις που ασκήθηκαν σε συνάρτηση και με τη λειτουργία άλλων υποκαταστημάτων του νομού, ανέτρεψαν τις αρχικές σκέψεις.

Που όπως φαίνεται πάγωσαν για να εφαρμοστούν πλέον τώρα που οικονομικά τα δεδομένα περιορίζονται σε όλους τους τομείς.

Για το σκοπό αυτό οι κάτοικοι της περιοχής εξέδωσαν ανακοίνωση όπου επισημαίνουν πως ο πληθυσμός των 8000 πολιτών στην ευρύτερη περιοχή, ως επί το πλείστον ηλικιωμένων και χωρίς γνώσεις των σύγχρονων τρόπων συναλλαγών όπως το e-banking κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εξυπηρέτηση.

Στην Ανδραβίδα, έγινε και εκεί γνωστό πως από την ερχόμενη Δευτέρα το υποκατάστημα θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με προσωπικό απο καταστήματα άλλων περιοχών και αυτό έχει προκαλέσει ξανά αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, που βλέπει να χάνονται η μια μετά την άλλη οι δομές της.

Πηγή: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top