18 Μαρ 2017
0 σχόλια

«Δεν παραδίνομαι» λέει ο Σώρρας σε βίντεο - παραλήρημα

«Δεν παραδίνομαι» λέει ο Σώρρας σε βίντεο
Με βίντεο - παραλήρημα, στο γνωστό ύφος, το οποίο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube (Sorras TV), ο καταζητούμενος από χθες, Αρτέμης Σώρρας «απαντά» στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.


Λέει ότι δεν παραδίνεται και καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Ο Σώρρας δηλώνει ότι θέλουν να τον «εκτελέσουν δικαστικά», επαναλαμβάνει ότι είναι «αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής» και δηλώνει ότι η κυβέρνηση φιλοξενείται στη Γη του…

Καλεί σε «ένωση όλων των πολεμιστών», λέει ως δεν θα φύγει από τη χώρα και πως θα κάτσει να πολεμήσει «μέχρι το τέλος». Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και ζητά «ξεσήκωμα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς και η σύζυγός του, καταδικάστηκαν από το δικαστήριο της Πάτρας σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή.

Επίσης, του επιβλήθηκε και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του.

Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα είχε καταθέσει μήνυση πρώην συνεργάτης του ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ την εποχή που διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση παιδότοπων.

Η ποινή επιβλήθηκε ερήμην του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος δεν εκπροσωπήθηκε ούτε από δικηγόρο.

Συνεπώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται, όμως μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άφαντος όπως και η σύζυγός του.


Πηγή: tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top