8 Απρ 2017
0 σχόλια

Αμαλιάδα-16χρονος μαθητής: Βοηθήστε τον να σταθεί όρθιος ξανά!

Πρωτοβουλία ανέλαβε η ΕΛΜΕ Ηλείας


Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας 16χρονου μαθητή από τον δήμο Ήλιδας, ανέλαβε μετά από πρωτοβουλία εκπαιδευτικών, που είναι κοντά στο πρόβλημα, η ΕΛΜΕ Ηλείας,

προκειμένου ο μαθητής τους, που έχει υποβληθεί ήδη σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του μετά από τροχαίο, να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο νέο χειρουργείο που απαιτείται, καθώς το άκρο του που ακρωτηριάστηκε από το γόνατο, έχει προσβληθεί από ισχυρό μικρόβιο, που δεν καταπολεμήθηκε από την φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε.

Η οικογένεια του 16χρονου μαθητή, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα δυσβάστακτα έξοδα αυτής της νέας επέμβασης, δεδομένου ότι από το 2016, έχει φύγει από τη ζωή, εντελώς αναπάντεχα, και ο πατέρας του16χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος μαθητής, είχε καταφέρει με μεγάλη προσπάθεια να αφήσει το αναπηρικό αμαξίδιο και να σταθεί όρθιος με προσθετικό μέλος, πριν αρχίσει η νέα περιπέτεια με την υγεία του.

Η ΕΛΜΕ Ηλείας, γνωρίζοντας εκ των έσω το πρόβλημα, ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει, ώστε ο 16χρονος μαθητής, να βγει νικητής και από αυτό το χτύπημα και να επιστρέψει στα μαθήματά του.

Η εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, ξεκίνησε μέσα από τα σχολεία, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών αλλά και των οικογενειών των μαθητών.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας με την οικογένεια (στο τηλ. 6988995992) είτε καταθέτοντας ένα ποσό, από το υστέρημά τους, στον λογαριασμό 6534-138819-406 (Τράπεζα Πειραιώς).

Οποιοδήποτε ποσό, όσο μικρό και αν είναι, θα προσφέρει τεράστια βοήθεια στον αγώνα της οικογένειας και του ίδιου του 16χρονου να σταθεί και πάλι όρθιος!

Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top