25 Απρ 2017
0 σχόλια

ΤΑΠ Ηλείας: Κατάθεση δηλώσεων πληγέντων από φυσικές καταστροφές το 2016

Οι καταληκτικές ημερομηνίες
Οι καταληκτικές ημερομηνίες

Από το ΤΑΠ Ηλείας, εκδόθηκε ανακοίνωση για υποβολή αιτήσεων από τους πληγέντες από τον σεισμό της 15ης Φεβρουαρίου 2016, τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2016 και τους ανεμοστροβίλους Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2016 για την αποκατάσταση των κτισμάτων  τους που έχουν βλάβες, ώστε να τους χορηγηθεί στεγαστικό δάνειο.

Οι προθεσμίες για την υποβολή των συγκεκριμένων αιτημάτων  στο ΤΑΠ είναι διαφορετικές και συγκεκριμένα κατά περίπτωση:    

ΣΕΙΣΜΟΣ 15ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση  που αφορά την οριοθέτηση και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια από τονσεισμό της 15ης Φεβρουαρίου 2016 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν:

αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για Ανακατασκευή, κατάθεση έως 11-2-2018.

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΚΑΙ 7ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Με Υπουργική Απόφαση που  αφορά την οριοθέτηση και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια από τιςπλημμύρες της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2016 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν:

εφόσον επιθυμούν την έκδοση χαρακτηρισμού κτιρίου, αίτηση στον Τ.Α.Π. Ν. Ηλείας για διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, κατάθεση έως 1-6-2017.
αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για Ανακατασκευή, κατάθεση έως 1-3-2018.

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τους ανεμοστρόβιλους του Σεπτεμβρίου 2016 και του Οκτωβρίου 2016 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν:

εφόσον επιθυμούν την έκδοση χαρακτηρισμού κτιρίου, αίτηση στον Τ.Α.Π. Ν. Ηλείας για διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, κατάθεση έως 3-7-17
αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για Ανακατασκευή, κατάθεση έως 3-4-2018.

Σας ενημερώνουμε για τις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες και παρακαλούμε για την έγκαιρη κατάθεση αιτήσεων.

Τ.Α.Π. Ν. Ηλείας

Πηγή: iliaweb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top