23 Απρ 2017
0 σχόλια

Αύριο Κυριακή 23/4 το «2ο ΜΤΒ Αρχαίας Ολυμπίας»

«2ο ΜΤΒ Αρχαίας Ολυμπίας»
Μια ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση θα παρει σάρκα και οστά αυτην Κυριακή στα μέρη μας.

Πρόκειται για το "2ο ΜΤΒ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ" εναν αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας που πέρυσι έγινε για πρώτη φορά και φέτος ευελπιστεί να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Διοργανωτής είναι η ποδηλατική ομάδα του Φιλαθλητικού Ομιλου Πυργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το εγχείρημα που ήδη από περυσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με την παρουσία 140 περίπου αθλητών.

Φέτος ο αγώνας πήρε άλλη μορφή, έγινε διασυλλογικός, δηλαδή επίσημος της ομοσπονδίας της ποδηλασίας, και μπήκε και στο αγωνιστικό πρόγραμμά της.

Οι διαδρομές ειναι πολύ όμορφα και ασφαλώς χαραγμένες και κινούνται σε αγροτικούς δρόμους και δασικά μονοπάτια περνώντας από όμορφα τοπία που θα συγκινήσουν τους αγωνιζόμενους.

Υπάρχει μία μικρή διαδρομή 5 χλμ για μικρά παιδια με ελεύθερη συμμετοχή, μια διαδρομή FUN 24χλμ για Εφήβους και χωρίς δελτίο συμμετέχοντες και μια RACE 40 χλμ που θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες με δελτίο Νέων Ανδρών, Ανδρών, Μαστερς Α, Μάστερς Β, Μαστερς Γ, Γυναικών, και χωρίς δελτίο ΟΠΕΝ και Ηλεκρικά Ποδήλατα.

Ολοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μετάλλιο και αναμνηστικό συμμετοχής ενώ μετα τον τερματισμό της μεγάλης διαδρομής θα γίνουν απονομές στην κάθε κατηγορία. Να σημειωθεί οτι θα υπάρχουν και χρηματικά έπαθλα στους 10 πρώτους της Γενικής κατάταξης.Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι οι Φιλοι Ποδηλάτου Αρχαίας Ολυμπίας, η ΑΟΛΜΟ, οι Ποδηλάτες Ζαχάρως, και οι Φίλοι ποδηλάτου Πύργου.

Ο εκπρόσωπος του Φιλαθλητικού Παναγιώτης Τσόκος μας δήλωσε σχετικά:"

Ευελπιστούμε και φετος που ο αγώνας μας πήρε αλλη διάσταση να πάμε εξίσου καλά.Ευχαριστούμε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και στέκεται δίπλα μας πολύτιμος αρωγός στην επιτυχή διεκπεραίωση ενός σημαντικού αγώνα που αποτελεί διαφήμιση και για τον τόπο μας αλλά και για την Ολυμπία ειδικότερα."

Αντωνης Χρυσανθακοπουλος προεδρος νομικου προσωπου παιδιας αθλητισμου.

Ο δημος μετα την πρωτη επιτυχημενη χρονια και φετος αγκαλιαζει άλλη μια αθλητικη διοργανωση το 2ο ΜΤΒ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ενας αγωνας διαφημιση για την Ολυμπια αφου περναει από τον αρχαιολογικο χωρο και τον Κρονιο λοφο και διασχιζει τα χωρια Κοσκινα μαγειρα Κλαδεο Μιρακα μεσα απο δασικους δρομους και μονοπατια για να τερματισει και παλι στην αρχαια Ολυμπια.Καλουμε τον κοσμο να ερθει να παρακολουθησει τον αγωνα ορεινης ποδηλασιας με συμμετοχες απ’ολη την Ελλαδα.

Τέλος, να σημειωθει οτι υπαρχει και κατηγορια KIDS για παιδια 5 εως 15, αποστασης 5 χιλιομετρων

Με πληροφορίες απο το: myilianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top