24 Απρ 2017
0 σχόλια

Γιαννιτσοχώρι: «Ύστατο χαίρε» στον επί 24 ετών πρόεδρο Γιακουμή Γιακουμόπουλο

Γιαννιτσοχώρι: «Ύστατο χαίρε» στον πρόεδρο Γιακουμή Γιακουμόπουλο
Από τον πρόεδρο της Τ.Κ..του δήμου Ζαχάρως Φιγαλείας κ. Νώντα Τριγάζη


Το «ύστατο χαίρε» στον επί 24 ετών πρόεδρο του Γιαννιτσοχωρίου Γιακουμή Γιακουμόπουλο, ο οποίος πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, απεύθυνε ο επικεφαλής  της Τ.Κ.  του δήμου Ζαχάρως Φιγαλείας κ. Νώντας Τριγάζης.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιαννιτσοχωρίου ανέφερε τα εξής:

«Πρόεδρε θλιβόμαστε πολύ που έφυγες τόσο νωρίς. Ήρθαμε να σε αποχαιρετήσουμε. Να σκύψουμε το κεφάλι και να αφήσουμε τα δάκρυα μας να κυλίσουν με αγάπη στο πρόσωπο σου και σεβασμό στη μνήμη σου. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον άνδρα που επί 24 χρόνια ήταν Πρόεδρος του χωριού μας.

Η ζωή σου ήταν πάντα για εμάς παράδειγμα εντιμότητας, αγωνιστικότητας και αγάπης για την κοινωνία και τον τόπο μας. Ήσουν Πρόεδρος και δάσκαλος. Δεν έκρυβες ποτέ την σκέψη σου. Ήθελες να μαθαίνουμε από την γνώση και την πείρα σου.

Τα προβλήματα μας ήταν και δικά σου προβλήματα, φρόντιζες για την λύση τους και αγωνιούσες για το μέλλον μας σαν να είμαστε όλοι μας παιδιά μιας μεγάλης οικογένειας. Ήσουν ευγενής, υπομονετικός, μεγαλόκαρδος.

Η εξυπνάδα σου, οι χιλιάδες συμβουλές σου θα μείνουν στην ιστορία του τόπου μας και θα περνάει από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά η διαδρομή σου.

Πρόεδρε ήσουν υπερήφανος και δεν έκρυψες ποτέ ότι ξεκίνησες φτωχόπαιδο. Απόφοιτος του Δημοτικού Σχολείου, αγρότης μπαρμπέρης έφτασες να κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλείς με σοφούς άνδρες της πολιτικής όπως ο αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος.

Ως σημερινός Πρόεδρος του χωριού μας, που μαθήτευσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από παιδί κοντά σου, οφείλω να αναφερθώ στα σημαντικότερα έργα σου.

Κοινοτικό κατάστημα, Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο, γήπεδο, ύδρευση, αγωγοί όμβριων υδάτων ,ηλεκτροφωτισμός και χιλιόμετρα δρόμων.

Το σημαντικότερο για το οποίο σε ευχαριστούμε Πρόεδρε είναι γιατί ήσουν ο άνθρωπος παράδειγμα, που μας έδινες στόχους και τρόπο για να τους κατακτήσουμε. Μας έδινες κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο σου και για να εργαζόμαστε πρώτα για το καλό του συνόλου και το καλό του τόπου μας.

To Τοπικό Συμβούλιο Γιαννιτσοχωρίου σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του ομόφωνα αποφάσισε

1.Το Κοινοτικό Κατάστημα Γιαννιτσοχωρίου το έργο για το οποίο καμάρωνε να ονομάζεται ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ ‘’ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ’’

2.Η Οδός ΄΄ΝΕΔΑ΄΄ ο δρόμος που ξεκινάει από την οικία του και καταλήγει στην Εθνική Οδό να ονομάζεται πλέον Οδός “Γιακουμή Γιακουμόπουλου Πρόεδρος Κοινότητας Γιαννιτσοχωρίου από το 1975-1999’’

Στο χωριό μας σήμερα πενθούμε όλοι Όλοι είμαστε η μεγάλη σου οικογένεια από την οποία θα λείψεις πολύ

Γνωρίζοντας όμως την αγάπη της γυναίκας σου της Δήμητρας που σε συντρόφεψε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωή σου τη συλλυπούμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας. Το ίδιο και τα παιδιά σου τον Τάσο και την Κωνσταντίνα τη νύφη σου την Πόλυ τα αδέλφια και εγγόνια σου. Να έχεις καλό ταξίδι Γιακουμή.

Θα μείνεις αθάνατος στη μνήμη μας για πάντα Πρόεδρε».

Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top