9 Απρ 2017
0 σχόλια

Τσίπρας σε Μπαλαούρα: Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα

Τσίπρας σε Μπαλαούρα: Δώσε πίσω τα λεφτά
Κριτική στους υπουργούς για αναποφασιστικότητα και ατολμία από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


Ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε το... κουράγιο να αστειευτεί με το θέμα που προέκυψε πριν λίγες ημέρες με τη «13η σύνταξη» που έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Όταν συναντήθηκαν στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε αστειευόμενος στον Μάκη Μπαλαούρα: «Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα».

Κάπως έτσι θέλησαν στον ΣΥΡΙΖΑ να σημάνουν «λήξη» στο θέμα που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, μέσω του οποίου αναδείχθηκαν όλες οι αδικίες που προκλήθηκαν από τον τρόπο που εφάρμοσε η κυβέρνηση την απόφασή της να δώσει έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μπαλαούρας: Σκληρό το μνημόνιο, έλλειψη σχεδίου στα υπουργεία

«Σκληρό» χαρακτήρισε το μνημόνιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, κάνοντας δηλώσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Άσκησε, δε, κριτική στα υπουργεία και κατ' επέκταση στους υπουργούς της κυβέρνησης, λέγοντας πως πάσχουν από ατολμία, αναποφασιστικότητα και έλλειψη σχεδίου.

«Το μνημόνιο είναι σκληρό. Ο κόσμος το ξέρει. Εκεί που θα μας κρίνει ο κόσμος είναι στο έργο. Τα υπουργεία πάσχουν από ατολμία, αναποφασιστικότητα και έλλειψη σχεδίου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top