27 Απρ 2017
0 σχόλια

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Στήριξη στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Δύο κορυφαία γεγονότα, ένα αθλητικό και ένα πολιτιστικό συνδιοργανώνει η Δ/νση   Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας με τον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στα Κρέστενα από σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου.

   
Σε ένα κατάφυτο και ειδυλλιακό περιβάλλον βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο ένα από τα στολίδια του Δήμου μας  που θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς και τελικούς Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου.

Είναι ένα μεγάλο γεγονός για την περιοχή μας, είναι μία μοναδική ευκαιρία για να την γνωρίσουν και να την θαυμάσουν οι επισκέπτεςτης, αλλά και για τους Ηλείους είναι κάτι το ιδιαίτερο που θα χειροκροτήσουν τους μαθητές που υπηρετούν τα αθλητικά ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα και τις πανανθρώπινες ιδέες του Ολυμπισμού.

Θα ενισχύσει και θα τονώσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των υπολοίπων μαθητών για τον αθλητισμό που διδάσκει την πειθαρχία, την εργατικότητα, την συνεργασία, την φιλία, την συναδέλφωση  και προετοιμάζει καλύτερα τους εφήβους για το στίβο της ζωής.

Η δεύτερημεγάληεκδήλωση είναι το 12ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης που έχει γίνει θεσμός στον Νομό Ηλείας και θα πραγματοποιηθεί αύριο στον χώρο της Γιορτής Σταφίδας.

Συμμετέχουν και φέτος πολλά σχολεία Γυμνάσια – Λύκεια – ΕΠΑΛ με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς,  με χορωδίες και με δικές τους πρωτότυπες δημιουργίες στην Ζωγραφική και  Τεχνολογία.
 
Το φετινό θέμα  περιστρέφεται γύρω από τα όνειρα και τους στόχους που έχουν οι μαθητές μας  και δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα για την επιτυχία.

Η ζωντάνια, το κέφι, η χαρά, η διασκέδαση, η πολυχρωμία είναι τα κύρια και μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του Φεστιβάλ.

Αγαπητοί μας φίλοι μικροί και μεγάλοι είστε όλοι προσκεκλημένοι   μη χάσετε αυτές τις ποιοτικές και θαυμάσιες εκδηλώσεις!

Με πληροφορίες απο το: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top