5 Απρ 2017
0 σχόλια

Χυδαία επίθεση Αμβρόσιου για το Μουσείο Μπελογιάννη

επίθεση Αμβρόσιου για το Μουσείο Μπελογιάννη
Ρητορική που έρχεται από άλλες εποχές


Με ρητορική που προέρχεται από τα μαύρα χρόνια της κατοχής και του μετεμφυλιακού κράτους και εκφράσεις που χρησιμοποιούσαν άνδρες των ταγμάτων ασφαλείας και δοσίλογοι επιτίθεται ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ενάντια στη δημιουργία του Μουσείου Μπελογιάννη, στην Αμαλιάδα.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Αμβρόσιος εξαπολύει επίθεση κατά πάντων, ενάντια στον ίδιο τον Νίκο Μπελογιάννη, αλλά και... στον κομμουνισμό γενικά.

Ο Αμβρόσιος άλλωστε δεν κρύβει τα πιστεύω του. Προ ολίγων ημερών είχε συναντηθεί με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο, και τη γυναίκα του Ζαρούλια.

Παράλληλα, κάνει αναφορά σε δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το θέμα. Δημοσιεύματα εφημερίδων, όπως το "Μακελειό", η "Εστία" και η "Ελεύθερη Ώρα".

Η ανάρτηση του Αμβρόσιου:

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΜΗΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ;

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

_______Τη  Δευτέρα 27η Μαρτίου 2017 ο Πρωθυπουργός μας κ. Αλέξιος Τσίπρας, ο χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας Πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!
________Η συντηρητική πολιτική παράταξη, προκειμένου να λησμονηθούν τα πάθη μιάς θλιβεράς περιόδου εθνικού διχασμού, μετονόμασε τον Συμμοριτοπόλεμο και του έδωσε το όνομα «Εμφύλιος» πόλεμος. Δεκαετίες αργότερα οι θεωρητικοί της αριστερής κουλτούρας αποφάσισαν να ξύσουν πληγές και να ξαναφέρουν τη σκέψη μας σε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια!
_______Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας! Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία  «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει»!!!! Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949.
________Άρα έχει απόλυτα δίκιο η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 28.03.2017 όταν γράφει: «Ο Αλέξης Τσίπρας αποτίει φόρο τιμής στον Εαμοβούλγαρο Μπελογιάννη»!

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Αμβρόσιου στοalfavita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top