26 Απρ 2017
0 σχόλια

Σύμβουλος του Ερντογάν: Νομός της Τουρκίας το ψευδοκράτος

Νομός της Τουρκίας το ψευδοκράτος
 «Θα σηκώνουμε τη σημαία της ΕΕ και θα πηγαίνουμε με βίζα Σένγκεν στην Κύπρο

Το ψευδοκράτος είναι ένας υπερπόντιος νομός της Τουρκίας. Μπορεί να έχει πινακίδες τουρκικές, νομάρχη.

Τώρα εκεί έχει «πρόεδρο», «πρωθυπουργό», «βουλή» και σε τελική ανάλυση η Τουρκία πληρώνει τα έξοδα, δήλωσε ο σύμβουλος του τούρκου προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ.

Σε συνέντευξή του στην TRT Haber, ο Γιγίτ Μπουλούτ ανέφερε ότι είναι προσωπική του άποψη ότι πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να τερματιστεί η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ. «Μετά τον τερματισμό της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας θα είναι ένα ερωτηματικό τι θα γίνει με την κατάσταση του ε/κ τομέα ο οποίος δημιουργήθηκε με έναν παράνομο τρόπο στην Κύπρο και εντάχθηκε στην ΕΕ ως Κυπριακή Δημοκρατία», ανέφερε.

Ο ίδιος είπε: «Θα σηκώνουμε τη σημαία της ΕΕ και θα πηγαίνουμε με βίζα Σένγκεν στην Κύπρο; Το πνεύμα των ηρώων μας δεν θα μας συγχωρέσει», προσθέτοντας ότι «υπό κανονικές συνθήκες η "τδβκ" θα έπρεπε να ήταν νομός της Τουρκίας».

Ανέφερε ακόμη ότι «η ΕΕ δεν δίνει καν ένα ευρώ. Ακόμη και το νερό το πηγαίνουμε εμείς από εδώ με αγωγούς. Και στους Ε/κ εμείς δίνουμε νερό. Ηλεκτρικό εμείς δίνουμε».

«Η Τουρκία ας προχωρήσει στο δικό της δρόμο, να εφαρμόσει τα δικά της προγράμματα και μετά από κάποιο διάστημα η Ελλάδα και οι Ε/κ θα έρθουν σε μας να κάνουν συνεργασία με την Τουρκία», είπε, όπως αναμεταδίδει το ΡΙΚ από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top