12 Απρ 2017
0 σχόλια

Το Κέντρο Υγείας της Ανδρίτσαινας σε πλήρη λειτουργία για τις εορτές του Πάσχα

Κέντρο Υγείας της Ανδρίτσαινας σε πλήρη λειτουργία για τις εορτές του Πάσχα
Συνάντηση με Συλλόγους Ετεροδημοτών Ανδριτσαίνης, Λυνίσταινας, Δαφνούλας και Φαναρίου


Ενόψει των εορτών του Πάσχα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινές περιοχές του Νομού μας,

πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της πρ. Βουλευτού Ν. Ηλείας, Δρ. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου και των Προεδρείων των Συλλόγων Ανδρίτσαινας, Λυνισταίνων, Δαφνουλαίων και Φαναριτών στα γραφεία τους επί της οδού Χαλκοκονδύλη, στην Αθήνα.

Συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και κυρίως τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την μη ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας.
Οι σύλλογοι εξέφρασαν στη Δρα. Αυγερινοπούλου την έντονη ανησυχία τους για την έλλειψη επαρκούς ιατρικού προσωπικού και εφημεριών καθώς και για το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας θα παρέμενε κλειστό κατά τις ημέρες του Πάσχα και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Πέμπτη έως και την Δευτέρα του Πάσχα.

Η κα Αυγερινοπούλου επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κο Τάκη Νικολόπουλο, τον ενημέρωσε για την κατάσταση, και μετά από σειρά επαφών που έκανε ο κ. Νικολόπουλος, έδωσε στην πρ. Βουλευτή την διαβεβαίωση για την πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την πλήρη κάλυψη των εφημεριών και ιατρικών θέσεων στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας για όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η υγεία των συμπολιτών μας δεν είναι θέμα διαπραγματεύσιμο.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση της πρ. Βουλευτού, Δρος Αυγερινοπούλου, με τον Προέδρο και τον Αντιπροέδρου του Συλλόγου Ανδριτσαίνης, κο Θεοχάρη και κο Τράπαλη,
τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λυνιστιάνων, κο Σμυρνή,
τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δαφνουλαίων, κο Παπαγρηγορίου,
και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φαναριτών, κο Πάπαρη, στα γραφεία τους επί της οδού Χαλκοκονδύλη, στην Αθήνα.

Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top