4/07/2017
0 σχόλια

Καμμένος: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του αθεόφοβου Μπαλαούρα για το Άγιο Φως

4/07/2017 01:39:00 μ.μ.
Καμμένος: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του αθεόφοβου Μπαλαούρα για το
Σφοδρή επίθεση στον κ. Μάκη Μπαλαούρα εξαπέλυσε ο κ. Δημήτρης Καμμένος μετά τις δηλώσεις του πρώτου που χαρακτήρισε το Άγιο Φως ως «παγανιστικό κατάλοιπο».


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκαλεί τον κ. Μπαλαούρα ως «”αγωνιστή” – βολεμένο» και «αθεόφοβο» που θα όφειλε να σκεφτεί πριν προχωρήσει στις δηλώσεις του για το Αγιο Φως πως πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε και προσκύνησε τον Πανάγιο Τάφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ έχει ως εξής:

«Για τις δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα»

Και "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς", ο μέγας Μάκης Μπαλαούρας ξαναχτύπησε.

Οι δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα σχετικά με τη διακοπή της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με την αιτιολογία ότι αποτελεί κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και δαπανηρό έθιμο είναι απαράδεκτες.

Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που αυτό το διάστημα βάλλεται συνεχώς και προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

Ναί αυτός ο "αγωνιστής" κατά του φαύλου καπιταλιστικού συστήματος, που ήταν βολεμένος επί χρόνια στην Τράπεζα της Ελλάδος και έπαιρνε τον μισθό του από τα επαχθή τραπεζικά μονοπώλεια (και αυτό ασφαλώς δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένα σύγχρονο πολιτικό "θαύμα" αλλά μία στυγνή εκμετάλλευση του πολιτικού προσήμου).

Είναι δυνατόν να θεωρεί τη δαπάνη για την μεταφορά και την υποδοχή του Αγίου Φωτός, που είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας και αποτελεί αναπόσπαστο ριζιμιό λιθάρι της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας, ως περιττή και τη χαρακτηρίζει παγανιστική (!)τελετή!!;;

Χαρακτηρίζει ως παγανιστές όλους εμάς το 97% Ελλήνων Ορθοδόξων στην Ελλάδα και 100δες εκατομμύρια ομοθρήσκων σε όλο τον κόσμο;

Πόσους παγανιστές βλέπει κάθε μέρα γύρω του στην Βουλή των Ελλήνων;
Τον προκαλώ να τους καταδείξει.

Το Άγιο Φως, η «περιττή δαπάνη» όπως το αποκαλεί ο κ. Μπαλαούρας αποτελεί σύμβολο συνυφασμένο με την Πίστη μας και αντικατοπτρίζει την Ανάσταση του Σωτήρα Χριστού μας και τη δύναμη της Αγάπης της Ένωσης και της Ελπίδας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να διαφυλαχθεί.

Λησμονεί ο αθεόφοβος ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο τιμώντας και προσκυνώντας την Αγιοσύνη του συγχαίροντας τους Έλληνες επιστήμονες που έφεραν σε πέρας επιτυχώς το δύσκολο έργο της αναστήλωσής Του ;

Λησμονεί ο αθεόφοβος ότι η τελετή αυτή η οποία συντελείται για αιώνες στον Πανάγιο Τάφο και την σεβάστηκαν άθεοι και ετερόδοξοι, έχει αφήσει "ενεούς και καχηνότες", ακόμη και τους μεγαλύτερους επιστήμονες οι οποίοι έχουν κατατάξει το φαινόμενο αυτό στα διαρκή μεγάλα θαύματα της Χριστιανοσύνης!

Γι αυτό ας προσέχουμε τα λεγόμενά μας.

Ας σταματήσει αυτή η υποκρισία και ο εμπαιγμός, απ´όπου και αν προέρχονται!

Εύχομαι το Άγιο Φως να επισκεφθεί όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Ανθρώπους οι οποίοι προσεύχονται και παρακαλούν την Θεία Φώτιση και Βοήθεια σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής τους αλλά και προσφεύγουν στο καταφύγιο της Ορθόδοξης Πίστης και της Αγάπης για να πάρουν δύναμη.

Οι καιροί ού μενετοί!»

Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top