25 Απρ 2017
0 σχόλια

Σοκάρει ο Τραμπ για την Ελληνική οικονομία: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τρομερή»

Τραμπ για την Ελληνική οικονομία: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τρομερή»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μίλησε για την Αθήνα και τους Έλληνες και εξέφρασε την συμπάθειά του για το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός λόγω της οικονομικής κρίσης, διαμηνύοντας ότι σύντομα θα αποκαλύψει ποια στάση θα κρατήσει σχετικά με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην πολιτική του για τον διεθνή οργανισμό, αλλά και στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το mignatiou.com.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, λίγο μετά το τέλος της εαρινή συνόδου του ΔΝΤ, δήλωσε σύμφωνα με το newsmax.com, «Ελλάδα! Είναι σε τόσο τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο»  και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που υπέβαλε το ερώτημα του είπε: «Είσαι Έλληνας;».

Το newsmax.com αναφέρει ότι το ελληνικό χρέος αγγίζει τα 323 δισ. ευρώ, υπενθυμίζοντας ότι το ΔΝΤ, είναι ένα από τα μέλη της τρόικας, που χορήγησαν δάνεια στην Ελλάδα, ώστε να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Αν και ο πλανητάρχης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη στάση που θα κρατήσουν οι ΗΠΑ, τόνισε ότι μάλλον θα υποστήριζε να διατηρήσει το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησης των ΗΠΑ για το ΔΝΤ, αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να το ακυρώσει.

«Θα έχουμε κάτι στο ΔΝΤ σε λίγες μέρες», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Newsmax.

Πηγή: makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top