20 Απρ 2017
0 σχόλια

Στο Λουτράκι το διεθνές Hellenic Regularity Rally

Στο Λουτράκι το Hellenic Regularity Rally
Στις αρχές Μαΐου, η πόλη του Λουτρακίου, θα υποδεχθεί ένα ακόμη ξεχωριστό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πρόκειται για το διεθνές Hellenic Regularity Rally, που αποτελεί τον 2ο γύρο του Επάθλου των Ιστορικών Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και τον 3ο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Πρωταθλήματος της ΟΜΑΕ.

Ο αγώνας, θα είναι διήμερος, και θα περιλαμβάνει πάνω από 22 ειδικές διαδρομές στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο και την Δυτική Αττική και τουλάχιστον 50 χρονομετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές από τις διαδρομές του αγώνα έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν στο πασίγνωστο Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο ως γνωστόν είχε κέντρο του το Λουτράκι από το 2009 έως και το 2015.

Παράλληλα, η διαδρομή, με συνολικό μήκος πάνω από 300 χλμ., έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναδείξει τουριστικά και πολιτιστικά την περιοχή, αφού μεταξύ άλλων περνά από την Επίδαυρο, τις Μυκήνες και το Ηραίον.

H εκκίνηση του Hellenic Regularity Rally θα δοθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 12:00 στον Ισθμό της Κορίνθου ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 13:30 στο Λουτράκι, το οποίο θα είναι άλλωστε και η έδρα του αγώνα.

newlifestyle.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top