5/22/2017
0 σχόλια

Γευτείτε τα κρασιά της Ηλειακής γης: 28 & 29 Μαΐου-Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της Ηλείας

5/22/2017 02:05:00 μ.μ.
Γευτείτε τα κρασιά της Ηλειακής γης: 28 & 29 Μαΐου-Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία
Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί της Ηλείας, όπως και σε όλη την Ελλάδα,
περιμένουν και φέτος τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία και στα Κτήματά τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις, με δωρεάν είσοδο.

Στην Ηλεία συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, τα Κτήματα Μερκούρη, Σταυρόπουλου, Μπριντζίκη, Μαρκόγιαννη και Ολύμπια γη.

Μάλιστα σε κάποια από αυτά, πέρα από τις ξεναγήσεις στα Κτήματα και το οινοποιείο και τις δοκιμές κρασιών, θα διοργανωθούν και διάφορες εκδηλώσεις.

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Προγραμματίστε λοιπόν από τώρα το Σαββατοκύριακο σας και  επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία στο νομό μας,  μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα εμφιαλωμένα κρασιά από την Ηλειακή γη.

Εξάλλου, όλα τα σύγχρονα Οινοποιεία και Κτήματα της Ηλείας πέρα από τα υπέροχα κρασιά τους διακρίνονται και για την φιλοξενία τους.

Με πληροφορίες απο το: proini.news

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top