11 Μαΐ 2017
0 σχόλια

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε 37 σπίτια ‑ 80.000 ευρώ η λεία τους

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε 37 σπίτια
Τέλος στη δράση μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης σπείρας διαρρηκτών που είχαν ρημάξει δεκάδες μονοκατοικίες στις πόλεις και τα χωριά της Ηλείας
τους τελευταίους πέντε μήνες, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου και του τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας που συνέλαβαν τρία από τα μέλη της και αναζητούν τουλάχιστον άλλα τέσσερα.

Με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, διεξήγαν ευρείας κλίμακας επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας συνέλαβαν τρεις Έλληνες ηλικίας 30, 28 και 27 χρόνων.

Άλλοι δυο ηλικίας 29 και 19 χρόνων έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά δεν εντοπίστηκαν, ενώ δυο ακόμη μέλη της σπείρας παραμένουν άγνωστα.

Οι δράστες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 37 διαρρήξεις, από τις οποίες άρπαζαν κυρίως μετρητά και κοσμήματα και η συνολική λεία τους ξεπερνά τα 80.000 ευρώ!

Από τις 37 διαρρήξεις που έχουν εξιχνιαστεί ως τώρα, 17 είχαν γίνει στον Πύργο, οκτώ στην Αμαλιάδα, δύο στον Καρδαμά, δυο στα Λαστέικα και από μία στις κοινότητες Βαρθολομιό, Δουνέικα, Φοναίτικα, Χανάκια, Λεβεντοχώρι, Σκουροχώρι, Άγιο Γεώργιο και Σπιάτζα της Ηλείας.

Στην κατοχή των μελών της σπείρας κατασχέθηκαν δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, πλήθος κινητά και μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, η οποία αφορά και τους ασύλληπτους συνεργούς τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται, για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση της συμμορίας.

Το διαβάσαμε απο το: e-radio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top