5/03/2017
0 σχόλια

Ποιος ήταν ο 50χρονος bodybuilder που γάζωσαν με σφαίρες έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά

5/03/2017 02:14:00 μ.μ.
Ποιος ήταν ο 50χρονος bodybuilder που γάζωσαν με σφαίρες έξω από σχολείο
Η εμπλοκή του με τη νύχτα, οι αντίπαλες ομάδες και η προηγούμενη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του


Άγρια εκτέλεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών.

Ενας άντρας, πατέρας μαθητή του δημοτικού, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και μία γυναίκα, που, όμως, δεν είχε σχέση με την υπόθεση.

Ο νεκρός άντρας, είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του bodybuilding Βασίλης Γρίβας. Την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τέσσερις άντρες με κράνη.

Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση. Ο 50χρονος bodybuilder φέρεται να ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα που πουλούσε προστασία την περασμένη δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 2010 σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία.

Επίσης ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004 φέρεται να είχε γίνει δολοφονική επίθεση σε βάρος του και τότε τραυματίστηκε σοβαρά. Για εκείνη την υπόθεση μάλιστα, μερικά χρόνια αργότερα, το 2006, είχαν γίνει τέσσερις συλλήψεις ανδρών που ενδεχομένως να λειτουργούσαν για λογαριασμό της αντίπαλης ομάδας.

Δείτε περισσότερα στο: newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top