5/30/2017
0 σχόλια

8ος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ: Θερμή υποδοχή των αθλητών στη Νέα Φιγαλεία από άτομα κάθε ηλικίας

5/30/2017 10:30:00 μ.μ.
ος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ: Θερμή υποδοχή των αθλητών στη Νέα Φιγαλεία
Απίστευτο κλίμα υποδοχής, ίσως το μοναδικό σε όλη την Ηλεία,
είχαν προετοιμάσει για άλλη μια χρονιά, δεκάδες κάτοικοι και εθελοντές στη Νέα Φιγαλεία κατά την διάρκεια του 8ου Ποδηλατικού Ολυμπαικού Αγώνα Ειρήνης.

Αυτό, 'ειπώθηκε' από δεκάδες ποδηλάτες και μάλιστα πρωταθλητές, ως μια μεγαλειώδες υποδοχή και κάτι που δεν είχαν δει πουθενά καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στην πόλη λοιπόν της Νέας Φιγαλείας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ρέτζιου είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι και μαθητές σχολείων της πόλης , μιας και στο σημείο λάμβανε χώρα το event του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας όπου εθελοντές προμήθευαν με νερό τους ποδηλάτες ενώ είχε στηθεί και μια αψίδα υποδοχής.

Λίγα μέτρα πιο πάνω στην περιοχή Εκάλη, λάμβανε χώρα το event του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 σε ένα χώρο όπου δέσποζε η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και η πέτρα.

Εκεί στήθηκε μια αψίδα από γαλανόλευκες ελληνικές σημαίες για να περνάνε οι αθλητές ενώ υπήρχε και Photo Spot.

Σε διάφορα σημεία εθελοντές με γιλέκα ασφαλείας ρύθμιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων για να μην υπάρξει το παραμικρό ατύχημα.

Σύμφωνα με τους αθλητές και τους διοργανωτές τέτοιο κλίμα δεν υπήρχε πουθενά ενώ τα σχόλια για αυτή την υποδοχή είναι μόνο διθυραμβικά και τιμούν την Νέα Φιγαλεία!

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Photo Spot του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 το οποίο ήταν και χορηγός του αγώνα:
Θάνος Χουλιάρας - #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top