20 Μαΐ 2017
0 σχόλια

Πύργος: Αποκλεισμός δύο μήνες των ΑμεΑ από την πρόσβασή τους στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

Αποκλεισμός δύο μήνες των ΑμεΑ από την πρόσβασή τους στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο
Αποκλεισμός των ΑμεΑ από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου


Έχουν κλείσει με πλέγμα στη ράμπα του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου και οι άνθρωποι με κινητικές αναπηρίες (ΑμεΑ) δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου εδώ και ενάμιση μήνα, λόγω διεξαγωγής έργων στο κτίριο.

Η ενημέρωση που έχουν οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ, των ατόμων με κινητικές αναπηρίες δηλαδή, είναι ότι πέφτουν σοβάδες και δεν επιτρέπεται η διέλευση από τη ράμπα που ήδη υπάρχει.

Ενώ και σε αίτημα τους προς το Δήμο να φτιαχτεί άλλη ράμπα στην κεντρική πόρτα του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου δεν υπήρξε καμία απάντηση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής.

Τους τελευταίους τρεις μήνες οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ Νομού Ηλείας προσπαθούν, όπως καταγγέλλουν, να κλείσουν ραντεβού με το δήμαρχο αλλά δεν τους έχει δεχτεί.
Κύριε δήμαρχε με 10 ράμπες που έφτιαξε η δημοτική αρχή και μια φορά που βάψατε τα πάρκινγκ ΑμεΑ σε κεντρικά σημεία της πόλης, δε λύνεται το πρόβλημα της ελεύθερης πρόσβασης των ΑμεΑ του Πύργου σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης.

Ακόμη και ο Άμισθος Σύμβουλος ΑμεΑ του Δήμου Πύργου Γιώργος Παπανικολόπουλος εδώ και δύο μήνες περίπου δεν έχει πρόσβαση να μπει στο δημαρχείο και στο γραφείο του ώστε να επιτελέσει τα καθήκοντά του.


Με πληροφορίες απο το: iliaweb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top