5/08/2017
0 σχόλια

Με κατάρες και βρισιές υποδέχθηκαν τον βιαστή της Δάφνης στα δικαστήρια

5/08/2017 01:40:00 μ.μ.
Με κατάρες και βρισιές υποδέχθηκαν τον βιαστή της Δάφνης
Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.


Ο 52χρονος μεταφέρθηκε το πρωί στην Ευελπίδων, ωστόσο άτομα που βρίσκονταν στον χώρο να αναγνώρισαν και εξαπέλυσαν εναντίον του ύβρεις, κατάρες και γιουχαρίσματα.

Μάλιστα, ορισμένοι κινήθηκαν εναντίον του, με την αστυνομία να τον οδηγεί στην πόρτα του κτιρίου προκειμένου να τον σώσουν από το λιντάρισμα.

Ο κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, θα οδηγηθεί εκ νέου για την απολογία του αύριο στην Ευελπίδων, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους «δεν μου επέτρεψαν να κάνω ούτε ένα τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Ο 52χρονος καλείται αύριο να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας.

Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Πηγή: madata.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top