29 Μαΐ 2017
0 σχόλια

Ανοίγει ο δρόμος για σκοπευτήριο στη Ζαχάρω!

Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως
Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί  η Γενική Συνέλευση οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζαχάρως.


Συνολικά ψήφισαν 149 κυνηγοί, αναδεικνύοντας πρώτο σε ψήφους τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Πλιάγκο με 120 ψήφους σε σύνολο 142 έγκυρων ψηφοδελτίων.

Σημαντική εξέλιξη που συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση είναι η άμεση έναρξη των διαδικασιών για την ίδρυση σκοπευτηρίου, καθώς ο Σκοπευτικός Σύλλογος Επαρχίας Ολυμπίας απέκτησε χώρο 12 στρεμμάτων στο Νεοχώρι Ζαχάρως, υλοποιώντας δέσμευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως από το 2015.

Το προσεχές διάστημα θα ανοίξει και η διαδικασία εγγραφής μελών, ενώ ήδη έχει ζητηθεί από τη Γ’ ΚΟΠ δαπάνη 30.000 ευρώ για τη χρηματοδότησή του, όπως επισήμανε ο κ.Πλιάγκος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρ.Πλιάγκος, με ανάρτησή του στο facebook, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρωτιά και πρόσθεσε ότι στόχος είναι η ενδυνάμωση της κυνηγετικής παράδοσης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους κυνηγούς που στήριξαν με την ψήφο τους τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζαχάρως. Συνεχίζουμε και ενδυναμώνουμε την παράδοσή μας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο αγώνα και καλή θητεία με δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα που μας διακρίνει.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο της Γ ΚΟΠ Βασίλειο Δαρμα και τον Πρόεδρο του Κ.Σ. Πύργου Άλκη Κωνσταντόπουλο για την παρουσία τους στην σημερινή Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες», ανέφερε ο κ.Πλιάγκος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αποστολόπουλος Ιωάννης 97

Γκρίτζαλης Αντώνιος 86

Δίπλας Ιερώνυμος 82

Καππης Γεώργιος 50

Μπουσιούτας Θεόδωρος 33

Πλιάγκος Χρήστος 129

Χριστόπουλος Γεώργιος 62

Χρονόπουλος Αργύρης 74

Για την ελεγκτική επιτροπή

Γουργούλης Κων/νος 77

Δαΐκος Ιωάννης 66

Μικέλης Αντώνιος 78

Σύνολο ψηφισάντων 149

Έγκυρα 142

Άκυρα 7

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top