11 Μαΐ 2017
0 σχόλια

Ηλεία: Υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς σε Λεχαινά και Κρέστενα

Υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς σε Λεχαινά και Κρέστενα
Ακούστε τι ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας, Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος στο IONION FM


Υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς από την Αθήνα και την Πάτρα, συμμετείχαν την Τρίτη σε σύσκεψη στο δημαρχείο Λεχαινών, με θέμα την λειτουργία του υποκαταστήματος στην Ανδραβίδα.

Ανακοινώθηκε ότι το κατάστημα θα λειτουργεί εκ περιτροπής, όπως αρχικά είχε αποφασίσει η τράπεζα και θα ανοίγει μερικές μέρες επιπλέον σε περιπτώσεις αυξημένης κίνησης.

Για το ΑΤΜ στο Κάστρο συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η λειτουργία του.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη επισκέφθηκαν στην συνέχεια το δημαρχείο της Κρέστενας, για να συζητήσουν την λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς στην Ανδρίτσαινα.

Οι κάτοικοι αντιδρούν καθώς λειτουργεί μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα Τρίτη και Παρασκευή προκαλώντας προβλήματα σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας, Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος, ανέφερε στο IONION FM, ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί ακόμα όλα τα χωριά τριών διαφορετικών νομών στην ορεινή περιοχή του Επικούρειου Απόλλωνα και πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητη η καθημερινή λειτουργία. «Δεν έχουμε καταλάβει το σκεπτικό της απόφασης.

Ο δήμος πρότεινε να καλύψει και το λειτουργικό κόστος της Πειραιώς στην Ανδρίτσαινα.

Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις, πιστεύουμε ότι έγιναν αντιληπτά τα προβλήματα», ανέφερε ο κ. Γεωργακόπουλος στο IONION FM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top