5 Μαΐ 2017
0 σχόλια

Ανδρίτσαινα: Στον «αέρα» η καθημερινή λειτουργία της τράπεζας

Στον «αέρα» η καθημερινή λειτουργία της τράπεζας στην Ανδρίτσαινα
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση» από τους αρμοδίους, αν και πέρασε ένας μήνας που λειτουργεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή


Στον «αέρα» βρίσκεται η καθημερινή   λειτουργία του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή Ανδριτσαίνης, καθώς ήδη πέρασε ένας μήνας από τότε που ελήφθη η απόφαση προκειμένου η τράπεζα ν’ ανοίγει  κάθε Τρίτη και Παρασκευή!

Κάτοικοι και επαγγελματίες στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναμονή για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν εκ μέρους των διευθυντικών στελεχών της τράπεζας Πειραιώς, αφού μέχρι στιγμής παρατηρείται  «σιγή ιχθύος»  για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Ωστόσο στο διάστημα που μεσολάβησε μετά από τη συνάντηση τοπικών φορέων και επαγγελματιών με στελέχη της τράπεζας στην Αθήνα, έχει ατονήσει το όλο θέμα που απασχολεί έντονα χιλιάδες κατοίκους στο παραπάνω μέρος.

Αυτή τη στιγμή όμως  εκφράζεται ανησυχία για την τελική απόφαση γύρω από την τράπεζα Ανδριτσαίνης, καθώς όσο περνάει ο καιρός παγιώνεται η εκ περιτροπής λειτουργίας της, όπως άλλωστε έγινε στο παρελθόν και με άλλες νευραλγικές υπηρεσίες της περιοχής (Κ.Υ., Επικούρειος κλπ.),

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα, με την πιθανή παρουσία διευθυντικών στελεχών της τράπεζας στην περιοχή της Ανδρίτσαινας.

Προβλήματα

Από την πλευρά τους εξάλλου οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ήδη βιώνουν τα προβλήματα που προκύπτουν μετά τη συγκεκριμένη απόφαση, τα οποία έχουν να κάνουν με την αδυναμία εξυπηρέτησης, τη διάνυση μεγάλων αποστάσεων, την ταλαιπωρία των επισκεπτών κ.α.

Να σημειωθεί  ότι  στη διαμαρτυρία που είχε εκφραστεί πρόσφατα προς τη διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς αναφερόταν χαρακτηριστικά  πως  «επειδή δεν είναι απαγορευτικά τα έξοδα για τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματός σας στην Ανδρίτσαινα και επειδή δεν είναι δυνατό όλα να σταθμίζονται με στενά οικονομικά κριτήρια που υπακούουν στο βωμό της όποιας «ορθολογιστικής» περιοριστικής πολιτικής, παρακαλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας αυτή που πλήττει ένα σημαντικό μέρος των συνδημοτών μας.

Διαφορετικά θα σταθμίσουμε και εμείς συνολικά τις σχέσεις μας με την τράπεζά σας και θα αποσύρουμε τις καταθέσεις μας».

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top