6 Μαΐ 2017
0 σχόλια

Δήμος Φιγαλείας: Περί Ηλείας και... γυρίσματα από το τηλεοπτικό δίκτυο ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL

Περί Ηλείας και... γυρίσματα από το τηλεοπτικό δίκτυο ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL
Το μεγάλο περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL βρέθηκε πριν λίγες μέρες για γυρίσματα στην περιοχή του πρώην Δήμου Φιγαλείας, (μετά από πρόσκληση του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24),

με σκοπό την προβολή της ευρύτερης περιοχής της Νέας Φιγαλείας μέσα από την εκπομπή Περί Ηλείας του συγκεκριμένου καναλιού.

Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε το Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα, τον Ποταμό Νέδα, το Μοναστήρι της Νέας Φιγαλείας, το Λαογραφικό Μουσείο, τον Ξενώνα Ιλάκια και άλλα αξιοθέατα της όμορφης κωμόπολης.

Συνάντησε ανθρώπους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους ενώ έκανε και μια στάση στην Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας.

Το “ΙΟΝΙΑΝ” εκπέμπει μέσω Digea στην Περιφερειακή ζώνη 6 (ΠΖ6) που καλύπτει επίγεια το Nότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και τη Νότια Στερεά Ελλάδα.

Πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα του “IONIAN” έχουν 12 νομοί: Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Τρίπολη, Κόρινθος, Φωκίδα, Ακαρνανία, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα. Από τους πομπούς της Αργολίδας το σήμα φθάνει στον Πειραιά και σε μεγάλη πληθυσμιακή περιοχή των Αθηνών.

Πρόσβαση στο σήμα έχει μία πληθυσμιακή περιοχή 1.500.000 πολιτών. Δορυφορικά: Το ΙΟΝΙΑΝ εκπέμπει στη θέση 673 στην τηλεοπτική πλατφόρμα της CosmoteTV.





Θάνος Χουλιάρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top