9 Ιουν 2017
0 σχόλια

Μενίδι: Νέα στοιχεία σοκ. Από αδέσποτη βολίδα πέθανε ο 10χρονος μαθητής σε σχολική γιορτή

Μενίδι: Νέα στοιχεία. Από αδέσποτη βολίδα πέθανε ο 10χρονος μαθητής σε σχολική γιορτή
Σοκ στο Πανελλήνιο με τον θάνατο 10χρονου μαθητή σε σχολική γιορτή.
Μαθητές και γονείς στο Δημοτικό Σχολείο των Αχαρνών δεν μπορούν να πιστεύψουν την τραγωδία

Αρχικά νόμιζαν ότι το παιδί λιποθύμησε κατά την διάρκεια της γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς και έχασε την ζωή του.

Από την εξέταση του   ιατροδικαστή στο σώμα του 10χρονου μαθητή από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών διαπιστώθηκε ότι το παιδί χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Η βολίδα είχε φορά κάθετη, γεγονός που μαρτυράει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του μαθητή αλλά για άσκοπο πυροβολισμό που είχε όμως αυτό το δραματικό αποτέλεσμα.

Σοκαρισμένος είναι ο Νίκος Καλογριάς, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στον 11χρονο μαθητή από το Μενίδι, ο οποίος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Όπως μετέδωσε ο Βάϊος Σύρρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής του εξήγησε πως το τραύμα δεν φαινόταν γιατί ήταν στο τριχωτό της κεφαλής.

Αυτό απαντά στο ερώτημα για ποιο λόγο το Νοσοκομείο Παίδων (στο οποίο εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο 11χρονος) απέδωσε τον θάνατό του παιδιού στην πτώση του (όπως αρχικά εικαζόταν).

Συγκεκριμένα, ο κος Καλογριάς τόνισε πως ο 11χρονος δεν θα είχε μεγάλη αιμορραγία και ίσως έτσι ο θάνατός του αρχικά, αποδόθηκε από τους γιατρούς του «Παίδων» στην πτώση του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΙΔΩΝ» ΣΤΟ: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top