10 Ιουν 2017
0 σχόλια

Μενίδι: Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου μαθητή

Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι
Κηδεύτηκε σήμερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, ο μόλις 11 ετών Μάριος, ο μαθητής που έχασε τη ζωή του από μια αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σχολικής γιορτής.


Το παιδί αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

 Σε λευκό φέρετρο και με μπομπονιέρες, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, συγγενείς, φίλοι, δάσκαλοι και συμμαθητές, είπαν το στερνό αντίο.

Την προηγούμενη νύχτα συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μητέρα του Μάριου, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς προκειμένου να τους στηρίξουν.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αχαρνών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Νωρίτερα σήμερα, συνελήφθη 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, που έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος.

Έξω από το σπίτι του νεαρού Ρομά έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον. στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Πηγή: tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top