15 Ιουν 2017
0 σχόλια

Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας: Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017
Στις 16 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. σας περιμένουμε στην Γιορτή Έναρξης


«Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

Στην φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας μαζί με περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών προσκαλεί γονείς και παιδιά σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017.

Η Ανδρίτσαινα υποδέχεται την εκστρατεία με 47 εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών!

Το φετινό καλοκαίρι η Βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε τόπο περιπετειών και τα παιδιά γίνονται οι εξερευνητές των σημείων! Αυτός άλλωστε είναι ο τίτλος της εκστρατείας για το 2017 «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».

Πόσα διαφορετικά πράγματα, λέξεις, έννοιες μπορεί να είναι ένα σημείο. Στη βιβλιοθήκη ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε, ζωγραφίζουμε, φωτογραφίζουμε διαφορετικά σημεία και φανταζόμαστε τις περιπέτειές μας αυτό το καλοκαίρι από σημείο σε... σημείο. Τέλος, φτιάχνουμε το ημερολόγιο του καλοκαιριού με τις σημαντικές ημερομηνίες της βιβλιοθήκης.

Στις 16 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. σας περιμένουμε στην Γιορτή Έναρξης, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, όλους τους συμμετέχοντες της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2017, γονείς και παιδιά, εθελοντές, προσωπικό και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται.

Ας βοηθήσουμε να ξαναζήσουν τα παιδιά της πόλης μας την εμπειρία του περσινού καλοκαιριού που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και φαντασία στις δραστηριότητες της βιβλιοθήκης.

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017

Πρόγραμμα καλοκαιρινής εκστρατείας 2017




Με πληροφορίες απο το: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top