10 Ιουν 2017
0 σχόλια

Βουβή οργή σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία και Κοπανάκι από την διάλυση των Αστυνομικών Τμημάτων

οργή σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία και Κοπανάκι από την διάλυση των Αστυνομικών Τμημάτων
ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, το Κοπανάκι και η Κυπαρισσία βίωσαν από πρώτο χέρι την αποψίλωση των υπηρεσιών
παρά το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή στάθηκε μόνο σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στην τριφυλιακή πόλη χωρίς όμως όπως αποκαλύψαμε να κουνηθεί φύλο στις υπόλοιπες άλλες δύο αστικές περιοχές του Δήμου.

Στο Α.Τ. Φιλιατρών σύμφωνα με τα δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ. αποτελείτο από 15 αστυνομικούς, ένας αξιωματικός και δεκατέσσερις αστυνομικοί ανάλογα με την υπηρεσία που εκτελούσαν αλλά συχνά υπέστησαν μετακινήσεις από περιοχή σε περιοχή με αποτέλεσμα οι δύο να λάβουν φύλλο πορείας στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας και τρεις στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι παρά τις κινητοποιήσεις το Αστυνομικό τμήμα μετά την υπογραφή του ΦΕΚ ήταν τελεσίδικη η απομάκρυνσή του.

ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ. ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ

Βαρύ το πλήγμα όμως για την Κυπαρισσία που ουδείς δημοτικός σύμβουλος κινητοποιήθηκε με την κατάργηση του τμήματος Τροχαίας που εποπτεύει μια τεράστια γεωγραφική περιοχή και είναι γεγονός ότι με την τεράστια συμβολή της πέτυχε έλεγχο των τροχαίων ατυχημάτων καθώς η τροχαία ήταν κοντά στον πολίτη με πράξεις και όχι με λόγια μέσα από ενημερωτικές ημερίδες, επισκέψεις σε σχολεία και λοιπά.

Τραγική η απώλεια και για το Κοπανάκι καθώς η ορεινή Τριφυλία παραμένει ορφανή από αστυνόμευση την ώρα μάλιστα που εκπρόσωποι του γειτονικού Δήμου Οιχαλίας είχαν ζητήσει την στήριξη του Α.Τ. Κοπανακίου λόγω και του Δωρίου.

Το κλίμα παραμένει βαρύ και οι πολίτες πέρα από τις πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση, θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια για την αδράνεια των τοπικών αρχόντων που τώρα όπως συζητάνε ανοιχτά σε παρέες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα...

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δείτε περισσότερα νεα απο τη Μεσσηνία στοnewsmessinia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top