30 Ιουν 2017
0 σχόλια

Ηλείος ο οδηγός που τυλίχθηκε στις φλόγες στα Μέγαρα

Ηλείος οδηγός που τυλίχθηκε στις φλόγες στα Μέγαρα
Ηλείος, είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο οδηγός τους Ι.Χ αυτοκινήτου που τυλίχθηκε στις φλόγες την Τετάρτη, στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων.


Ήταν γύρω στις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν τις στροφές της Κακιάς Σκάλας, στα Μέγαρα, όχι το Ι.Χ από άγνωστη αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένα άτομο.

Για την κατάσβεσή του επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σώσουν τον επιβαίνοντα. Μετά την κατάσβεση, ανέσυραν ένα άτομο απανθρακωμένο, αλλά εκείνη τη στιγμή, δεν κατέστη δυνατό να  διευκρινιστεί αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα.

Μετά την προανάκριση από την Π.Υ και την Αστυνομία, έχοντας συγκεντρώσει κάποια στοιχεία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, κάτοικο εν ζωή Αθηνών.

Από την Ηλεία

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έλκει την καταγωγή του από χωριό της ορεινής Ηλείας και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια – μετά τη συνταξιοδότησή του – ζούσε στην περιοχή.

Από τις αρχές του χρόνου όμως, για οικογενειακούς λόγους – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – είχε επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.

Πηγή: patrisnews.com
Το διαβάσαμε απο το: tempo24.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top