24 Ιουν 2017
0 σχόλια

Ο Σκουρλέτης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση τη Δευτέρα για το θέμα των σκουπιδιών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σκουρλέτης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση τη Δευτέρα για το θέμα των σκουπιδιών
Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να βρεθεί λύση στο φλέγον θέμα των σκουπιδιών.


Στη σύσκεψη εκτός του Πρωθυπουργού μετείχαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη και οι αναπληρωτές υπουργοί Υγείας Παύλος Πολάκης και Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση την Δευτέρα για προκήρυξη διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη κενών θέσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα.

"Αποφασίσαμε να καταθέσουμε νομοθετική ρύθμιση τη Δεύτερα για τον διαγωνισμό πρόσληψης μονίμων στην καθαριότητα των Δήμων", δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

"Επίσης, θα υπογραφούν νέες συμβάσεις με τους εργαζόμενους μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων των επιτυχόντων. Ο διαγωνισμός θα γίνει με ευθύνη του ΑΣΕΠ.

Όσοι πίστευαν ότι στο προσωρινό αδιέξοδο, θα εισβάλουν ιδιωτικές εταιρίες στην καθαριότητα, θα μας βρουν απέναντι τους.

Μετά και την σημερινή εξέλιξη δεν υπάρχει λόγος για κινητοποιήσεις και πρέπει η Ομοσπονδία και η ΚΕΔΕ να συμβάλλουν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1



Πηγή: enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top