3 Ιουν 2017
0 σχόλια

Ο ΑΕΤΟΣ «πέταξε» στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Ο ΑΕΤΟΣ «πέταξε» στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας
1.500 πολίτες δέχθηκαν τις υπηρεσίες του- ΒΙΝΤΕΟ


Έναν χρόνο επισκέψεων στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας συμπληρώνουν αυτές τις ημέρες οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (ΚΑΜ)

 ο νέος θεσμός της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε πιο γνωστός στους πολίτες ως ΑΕΤΟΣ (Αστυνόμευση- Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων). Οι ΚΑΜ καθημερινά όλο το προηγούμενο διάστημα «όργωσαν» σπιθαμή προς σπιθαμή τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας επιτρέποντας στους πολίτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες που τους έλειπαν μετά το κλείσιμο πολλών αστυνομικών τμημάτων.

Ο θεσμός θεωρείται πλέον αρκετά πετυχημένος καθώς, όπως σημειώνεται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να προσφέρει ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, να φέρει την αστυνομία πιο κοντά στους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και να τους δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της υπηρεσίας.

Μέσα στο περασμένο χρόνο 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο που ακολουθεί ένα αφιέρωμα στις Κ.Α.Μ. με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του στη Δυτική Ελλάδα.


Πηγή: thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top