8 Ιουν 2017
0 σχόλια

Νέα Φιγαλεία: Φθορές και 'βανδαλισμοί' στις πλατείες Ηρώων και Ιατρείου

Νέα Φιγαλεία: Φθορές και 'βανδαλισμοί' σε πλατείες
Μάλλον κάποιοι προτιμούν να ξεσπούν έξω από το σπίτι τους προκαλώντας ζημιές και φθορές σε δημόσιους χώρους όπως οι πλατείες της Νέας Φιγαλείας.

Τις τελευταίες μέρες ο φακός του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 κατέγραψε φθορές σε δυο πλατείες της περιοχής μετά από αναφορές κατοίκων.

Στη Πλατεία Ηρώων άγνωστοι έχουν 'κλοτσήσει' και διαλύσει προβολείς φωτισμού της πλατείας ενώ και το καφάο όπου υπάρχει ο πίνακας ρεύματος της πλατείας εδώ και αρκετές βδομάδες έχει υποστεί ζημιά με αποτέλεσμα να αποτελεί εστία κινδύνου για τα παιδιά που κάνουν τις βόλτες τους από το σημείο αφού τα καλώδια και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός είναι σε κοινή θέα.

Στη Πλατεία Ιατρείου διαπιστώθηκαν φθορές στο πλακόστρωτο κομμάτι της σε πολλά σημεία, αφού άγνωστοι προτίμησαν να ζωγραφίσουν πάνω σε αυτά 'άσεμνες' εικόνες και σχέδια με μαρκαδόρο.

Εικόνες σαν τις παρακάτω προσβάλουν την αισθητική της ιστορικής αυτής κωμόπολης και προκαλούν ερωτηματικά για την συμπεριφορά μικρών και μεγάλων σε ιστορικά σημεία, όπου βρίσκονται τοποθετημένες οι προτομές σπουδαίων ανθρώπων της περιοχής.

Θάνος Χουλιάρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top