27 Ιουν 2017
0 σχόλια

Τατιάνα για Νανά Καραγιάννη: Είχε πολύ θυμό μαζί μου ‑ Αρνούνταν να νοσηλευτεί εκεί που έπρεπε

Τατιάνα για Νανά Καραγιάννη: Είχε πολύ θυμό μαζί μου
Η Τατιάνα Στεφανίδου ενημερώθηκε για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη εν ώρα εκπομπής.
Η παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη και μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης, μίλησε για τη σχέση που είχαν οι δυο γυναίκες, τη βοήθεια που προσπάθησε να της δώσει – αλλά δεν τα κατάφερε -, την ουσία του προβλήματος και την προσωπική της εμπειρία.

«Η αλήθεια είναι ότι η Νανά αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα αποδοχής της ασθένειάς της», είπε αρχική η Τατιάνα Στεφανίδου. «Η Νανά εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε μια άρνηση να νοσηλευτεί εκεί που έπρεπε για να σωθεί από τη νευρική ανορεξία», συνέχισε η παρουσιάστρια εξηγώντας στους τηλεθεατές ότι η Νανά δεν είχε ανάγκη από ένα ιατρικό κέντρο αλλά από ψυχολογική – ψυχιατρική υποστήριξη. «Η ίαση αυτής της νόσου έχει να κάνει με την ψυχή», συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Tatiana Live» εξομολογήθηκε ότι είχε συναντηθεί πολλές φορές με τη Νανά – εκτός τηλεοπτικών πλατό – και η ίδια αρνούνταν πεισματικά να νοσηλευτεί στην ειδική ψυχιατρική μονάδα για νευρική ανορεξία που έχει το Αιγινήτειο νοσοκομείο.

Η Τατιάνα ανέφερε επίσης πως όποιος προσπαθούσε να πείσει την άτυχη παρουσιάστρια να αντιμετωπίσει σοβαρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε γινόταν εχθρός της. «Είχαμε χάσει την επαφή με τη Νανά γιατί μου είχε θυμώσει πάρα πολύ. Της έλεγα ότι δε θα σε βγάλω στην τηλεόραση αν δεν γίνεις πρώτα καλά. Τις έλεγα σκληρές αλήθειες και ήταν πολύ θυμωμένη μαζί μου», εξομολογήθηκε.

«Κανείς δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. Δεν άκουγε κανέναν. (…) Όταν με είχε απέναντί της επειδή κατά βάθος με αγάπαγε και με θαύμαζε μου έλεγε «ναι». Τα συμφωνούσαμε και μετά εξαφανιζόταν. Οφείλω να πω ότι κάποια στιγμή σταμάτησα να προσπαθώ», κατέληξε με βουρκωμένα μάτια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε αποσπάσματα από όλα όσα είπε στο Tatiana Live


Πηγή: e-radio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top