22 Ιουν 2017
0 σχόλια

Αλλαγή πλεύσης Σκουρλέτη: Καταθέτει ρύθμιση για παραμονή συμβασιούχων

Σκουρλέτης: Καταθέτει ρύθμιση για παραμονή συμβασιούχων
Σε αλλαγή πλεύσης, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης,
(όπως επιβεβαιώσε και ο ίδιος με δήλωσή του λίγες ώρες αργότερα) κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του, με το Διοικητικό Συμβούλιο, της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr.

Ειδικότερα, μετά τις εξαγγελίες του, στη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, για απόλυση των παρατασιούχων και αντικατάστασή τους από νέους συμβασιούχους διμηνίτες και οκταμηνίτες και 2.500 μόνιμους, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των εργαζομένων, σήμερα στην σύσκεψη με τους δημάρχους, κατέθεσε νέα πρόταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ανακοίνωσε ότι έχει ετοιμάσει ήδη νομοθετική ρύθμιση, την οποία θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή, προκειμένου να μην απολυθεί κανένας από τους 6.183 συμβασιούχους, που σύμφωνα με το ΥΠΕΣ αφορά η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στη ρύθμιση θα προβλέπεται ότι οι συμβασιούχοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, μέχρι την πρόσληψη μόνιμων μέσω ΑΣΕΠ και το αργότερο έως 31/12/2017, οπότε και λήγει η παράταση των συμβάσεών τους.

Διάβασε περισσότερα στοaftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top