19 Ιουν 2017
0 σχόλια

Survivor: Εκτός αγωνίσματος η Βαλαβάνη! Μόνος εναντίον όλων των Μαχητών ο Αγγελόπουλος!

Survivor:  Μόνος εναντίον όλων των Μαχητών ο Αγγελόπουλος!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε να αγωνίζεται μόνος του εναντίον όλων των Μαχητών, χωρίς να έχει βοήθεια από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Με νέα δεδομένα συνεχίζουν να μάχονται να μάχονται οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor.

Αριθμητικά πλέον υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους. Κι ενώ όλοι περίμεναν την ένωση, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες.

Η διαφορά που ανακοίνωσε όμως, είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ, ενώ η Σάρα και η Ευριδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Το πρώτο αγώνισμα για το έπαθλο έφτασε, ωστόσο μετά τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Σάρα Εσκενάζυ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατέληξε στον πάγκο με πάγο.

Η παίκτρια ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα πόδια.  Το αγώνισμα ισορροπίας που επιλέχθηκε καταπόνησε τετρακέφαλους, και γόνατα και η Ευριδίκη Βαλαβάνη ανακοινώθηκε ότι δεν συνεχίζει στο αγώνισμα. Κατά συνέπεια και η γυναίκα των κοριτσιών η Σάρα Εσκενάζυ δεν συνέχισε να αγωνίζεται.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κλήθηκε να αντιμετωπίσει εναλλάξ όλους τους άντρες των Μαχητών, χωρίς βοήθεια από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και χωρίς ξεκούραση για τον ίδιο… Φαίνεται ότι το σχέδιο εξόντωσης γίνεται πραγματικότητα.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποδεικνύεται πραγματικός Survivor και σημειώνει επική νίκη απέναντι στους Μαχητές. Τελικό σκορ 10 -6 υπέρ των Διασήμων … Οι Μαχητές το φυσούσαν και δεν κρύωνε…

Πηγή: zappit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top