12 Ιουλ 2017
0 σχόλια

Δ. Αυγερινοπούλου: Στην Ηλεία ο Παναγιώτης Κατσαμπάνης, ομογενής γερουσιαστής στο Περθ της Αυστραλίας

Στην Ηλεία ο Παναγιώτης Κατσαμπάνης, ομογενής γερουσιαστής στο Περθ της Αυστραλίας
Το θέμα της απομάκρυνσης των πυροσβεστικών ελικοπτέρων από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, έθεσε στον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος Βασίλη Καπέλιο,  η πρώην βουλευτίνα της ΝΔ στην Ηλεία, Διονυσία Αυγερινοπούλου.


Όπως ανέφερε στο IONION FM, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό, του έθεσε την επικινδυνότητα που διατρέχει η Ηλεία από τα περιορισμένα πυροσβεστικά εναέρια μέσα και υπενθύμισε την καταστροφή που υπέστη ο τόπος το 2007.

Έλαβε διαβεβαιώσεις ότι σύντομα θα επιστρέψει το ελικόπτερο από την Κρήτη.

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενημερώθηκε ότι σήμερα λύθηκε το πρόβλημα με την προμήθεια καυσίμων στα δασαρχεία και γίνεται κανονικά η πίστωση.

Η κ. Αυγερινοπούλου ανακοίνωσε ακόμα ότι στις 16 και 17 Ιουλίου θα βρεθεί στην Ηλεία ο Παναγιώτης Κατσαμπάνης ομογενειακός γερουσιαστής στο Περθ της Αυστραλίας, εκπροσωπώντας την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού.

Θα έχει επαφές με την περιφέρεια, τους δήμους, το επιμελητήριο Ηλείας, εμπορικούς συλλόγους και φορείς, για να τεθεί η ατζέντα  της αναπτυξιακής προοπτικής της Ηλείας, στα πλαίσια προγραμματισμού της παγκόσμιας συνδιάσκεψης των Ελλήνων βουλευτών το επόμενο διάστημα στην περιοχή.

Ακούστε τι ανέφερε η Δ. Αυγερινοπούλου στοIONION FM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top