26 Ιουλ 2017
0 σχόλια

Μακρίσια Ηλείας: Και ο Γιώργος Κατσαρός στην μεγάλη εκδήλωση τιμής για το Μίκη

Μακρίσια Και ο Γιώργος Κατσαρός στην μεγάλη εκδήλωση τιμής για το Μίκη
Τα Μακρίσια τιμούν το ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ την ημέρα των γενεθλίων του το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στο ξωκλήσι της ξενιτιάς στον Αϊ Γιάννη Μακρισίων, στο πλαίσιο της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού.


Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος με το σαξόφωνό του, θα ερμηνεύσει μουσικά έργα του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως είναι γνωστό, μελωδίες του μεγάλου Έλληνα δημιουργού θα πλημμυρίσουν το ξωκλήσι με βασικό ερμηνευτή τον Πέτρο Γαϊτάνο.

Επίσης συμμετέχει η Μπέττυ Χαρλαύτη η οποία θα εμφανιστεί ως ντουέτο με τον πιανίστα Γιάννη Μπελώνη, συνεργάτες και οι δυο  του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, για να ερμηνεύσουν τραγούδια του και ο Δημήτρης Κανέλλος, ένας ιδιαίτερα αξιόλογος νέος τραγουδιστής.

Με την παρουσία του θα λαμπρύνει την γιορτή και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι «Μαρία» που συνέθεσε ο ίδιος, σε στίχους Γιάννη Τσουανόπουλου.

Επίσης θα συμμετέχει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ενώ θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.

Πηγή: ilia24.gr

Δείτε επίσηςΤα Μακρίσια Ηλείας γιορτάζουν τον Μίκη Θεοδωράκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top