5 Ιουλ 2017
0 σχόλια

Στο… πλευρό των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και το «EPSILON TV»!

Στο πλευρό των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και το «EPSILON TV»!
Εάν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών, Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ, μέχρι τις 12/ΙΟΥΛΙΟΥ/2017

Το… σήμα εκκίνησης για τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017, δόθηκε.

Οι ετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά που θα φιλοξενηθεί στο «Ακρωτήρι W» Nightclub – Restaurant Athens έχουν ήδη αρχίσει και στο πλευρό των διοργανωτών, έρχεται να σταθεί ένας εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σταθμών στην ελληνική τηλεόραση.

Το πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι «EPSILON TV», προστίθεται στους χορηγούς επικοινωνίας του μεγάλου αυτού Διαγωνισμού Ομορφιάς!

Το «EPSILON TV» με το έμπειρο επιτελείο του θέλει να προσθέσει και αυτό ένα… λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη των πιο ωραίων της Ελλάδας.

Αλλά συνάμα στο μεγάλο στόχο που έχουν θέσει ο Διοργανωτής των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» κ. Νίκος Μπάμπαλης και οι συνεργάτες του, για επιστροφή των διαγωνισμών ομορφιάς στην Ελλάδα στην πραγματική θέση που θα πρέπει να έχουν. Στην κορυφή!

Οι διοργανωτές των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και η οργανωτική επιτροπή του event θέλουν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση του «EPSILON TV» για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό τους και τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που γίνεται.
Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και...

Εάν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα Πανελλήνια Καλλιστεία Ομορφιάς 2017, μπείτε στο beautycontest.starellinikiomorfia.gr μέχρι τις 12/ΙΟΥΛΙΟΥ/2017,

συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος, που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.

STAR ELLINIKI OMORFIA from Giorgos Triantafyllopoulos on Vimeo.

             Φωτο απο τα καλλιστεία 2016 στην Καλαμάτα


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο: starellinikiomorfia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top