7 Ιουλ 2017
0 σχόλια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και τα καλοκαίρια στην Ηλεία - Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και τα καλοκαίρια στην Ηλεία - Ποιος νικητής του Survivor
Το μεγάλο φαβορί του Survivor είχε τελικά όλες τις πιθανότητες με το μέρος του να κερδίσει το φετινό παιχνίδι.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor και πήρε το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο 34χρονος άνδρας από την Σκιάθο, που έκανε τα social media και τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί, πήρε αυτό που του άξιζε, μετά από πέντε μήνες πείνας, ταλαιπωρίας, και ψυχικής κούρασης.

Χωρίς αμφιβολία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο καλύτερος παίκτης αφού είχε τις περισσότερες νίκες από όλους τους παίκτες, μαζί με τον δεύτερο φιναλίστ του παιχνιδιού, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όχι μόνο ήταν ο πρώτος παίκτης που κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα, αλλά κατάφερε μία μέρα πριν, να νικήσει όλη την ομάδα των Μαχητών μόνος του, όταν ακόμη το παιχνίδι ήταν ομαδικό.

Πέρα από τις νίκες, όμως, ο Ντάνος, όπως ήταν το υποκοριστικό του, είχε και πάρα πολλούς θαυμαστές, με πρώτο και καλύτερο το γυναικείο πλυθυσμό.

Πάρα τις αρκετές φορές που είχε τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, κάθε φορά παρέμενε μέσα στο παιχνίδι και τελικά ήταν εκείνος που έφτασε ως το τέλος και πήρε το μεγάλο έπαθλο.

Οι στιγμές που έκαναν περισσότερο αίσθηση στο Survivor, φυσικά, περιείχαν μέσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Κανείς δεν θα ξεχάσει την στιγμή, που ο Ντάνος, λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης έκανε μπάνιο ή στη συνέχεια που φόρεσε το μπλε πουκάμισο.

Οι γυναίκες παραλύρησαν με το θέαμα του γοητευτικού Ντάνου, με συνέπεια να αυξηθεί κι άλλο το κοινό του.

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1982 και μεγάλωσε στην Σκιάθο.

Εκείνος και ο αδερφός του ο Χάρης περνούσαν τα καλοκαίρια τους στο χωριό Δούκα της Ηλείας, απ’ όπου καταγόταν ο αείμνηστος πατέρας τους, ο Παναγιώτης.

Για μερικά χρόνια, μάλιστα, μετακόμισαν στο χωριό, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα τους.

Ο Ντάνος και ο αδερφός του Χάρης, ζουν μόνιμα στη Σκιάθο και μαζί διατηρούσαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο βενζινάδικο, η οικογένεια του Ντάνου, λίγο πριν ο ίδιος επιστρέψει στο νησί του, προχώρησε στην πώληση του, πάντα με την συγκατάθεσή του και, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, ο νέος ιδιοκτήτης του είναι άνθρωπος που γνωρίζει καλά την οικογένεια.

Βέβαια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα καλοκαίρια, διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης, ενώ τον χειμώνα καταπιάνεται με το «kick boxing» και το «ταε κβο ντο».

Επίσης, για αρκετά χρόνια έπαιζε μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο, στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Ρόδο και στον Εθνικό Αστέρα.









ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΣΤΟ TLIFE.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top