22 Αυγ 2017
0 σχόλια

Από την Βάρδα Ηλείας ο τραγικός πατέρας του μικρού κοριτσιού που σκοτώθηκε στο Αιτωλικό

Από την Βάρδα Ηλείας ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που σκοτώθηκε στο Αιτωλικό
Παππούς του παιδιού ο παπάς του χωριού - ΣΟΚ στην τοπική κοινωνία


ΣΟΚ στη Βάρδα Ηλείας. Παππούς του αδικοχαμένου κοριτσιού στο Αιτωλικό είναι ο π. Χαράλαμπος Κανελλόπουλος.

Η ενορία και η τοπική κοινωνία, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός που στέρησε από μια οικογένεια το μωρό της, τη μικρή Μαρίζα.

Ο πατέρας της άτυχης Μαρίζας, Γιώργος Κανελλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βάρδα.

Ζούσε και εργαζόταν μόνιμα πια στο Αιτωλικό όπου παντρεύτηκε τη σύζυγό του Έλενα με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδάκια.

Το τραγικό περισταστικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Αιτωλικό, όταν το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι τους χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Νεοχωρίου.

Σύμφωνα την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικής ημεδαπής, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό.

Ειδικότερα, 29χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια ανήλικη ημεδαπή, ηλικίας 2,5 ετών, τη στιγμή που διέσχιζε πεζή την οδό.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, συνέλαβαν τον 29χρονο οδηγό του οχήματος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτίων και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πηγή: tempo24.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top