20 Σεπ 2017
0 σχόλια

Ο μικρός Νέστορας που συγκλόνισε την Ελλάδα επιστρέφει από τη Βοστώνη

Ο μικρός Νέστορας επιστρέφει από τη Βοστώνη
Ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook


Το αγόρι από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε μέχρι τη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε περίπλοκη επέμβαση καρδιάς, με τη στήριξη του κόσμου, μετά από έκκληση της οικογένειάς του

Τα καλύτερα νέα για τον μικρό Νέστορα, ο οποίος κινητοποίησε το πανελλήνιο, έρχονται από την Ελλάδα.

Το αγόρι από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε μέχρι τη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε περίπλοκη επέμβαση καρδιάς, με τη στήριξη του κόσμου, μετά από έκκληση της οικογένειάς του.

«Καλημέρα από Ελλάδα!

Επιστρέψαμε σπίτι μας και οι λέξεις για ακόμα μία φορά δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον καθένα ξεχωριστά που βοηθήσατε με κάθε τρόπο το μικρό αυτό άνθρωπο να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην ελπίδα και στο όνειρο. Να ζήσει μια φυσιολογική παιδική ηλικία», αναφέρεται στη σελίδα στο Facebook, την οποία έχουν δημιουργήσει οι γονείς του.

«Ο Νέστορας μας, πλέον έχει δίχωρη καρδιά και οξυγόνο σχεδόν 100%. και σε λίγο καιρό θα μπορεί να τρέχει και να παίζει χωρίς φόβο και περιορισμούς. Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ. Στο άμεσο μέλλον θα χρειαστούν επανέλεγχοι, επαναληπτικές επεμβάσεις, καθετηριασμοί για να μπορέσει η καρδιά του να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Τώρα ο μικρός συνεχίζει την ανάρρωση και την παρακολούθηση. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.

Όλο αυτό το διάστημα ζήσαμε έντονες στιγμές αγωνίας και φόβου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε σε κάποια μηνύματα καθώς και να συναντήσουμε κάποιους που μας το ζητήσατε. Όμως ο χρόνος ήταν περιορισμένος και οι ανάγκες του παιδιού πολλές.

Σε όλους τους ανθρώπους σε Ελλάδα και Βοστώνη χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε όλοι μαζί το παιδί μας σαν να ήταν δικό σας. Τόσοι πολλοί, άνθρωποι, ιδρύματα, οργανισμοί, υπουργεία κινητοποιήθηκαν για να πραγματοποιήσει ο Νέστορας αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που μας δίδαξε πολλά και θα συνεχίσει να μας διδάσκει τη δύναμη του ΜΑΖΙ. Όλοι σας γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι, σημαντικοί, πολύτιμοι δίπλα μας.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και ένα ακόμα ποιο μεγάλο, ποιο πελώριο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Μα, κυρίως από μία μικρή καρδιά που χτυπά δυνατά και τρέχει να προλάβει τη ζωή!

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Κατερίνα, Νίκος, Ιάσωνας και Νέστορας!», καταλήγει η ανάρτηση.

Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top