21 Σεπ 2017
0 σχόλια

Κορυφαία διεθνή βραβεία για τον ομογενή καθηγητή και ιατρό Χρήστο Μαντζώρο

διεθνή βραβεία για τον ομογενή καθηγητή και ιατρό Χρήστο Μαντζώρο
Τον ομογενή επιστήμονα καθηγητή και ιατρό Δρ. Γεώργιο Μαντζώρο πλαισιώνουν επιστημονικοί συνεργάτες του στη Βοστώνη.


Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση του ίδιου στον «Ε.Κ».

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο ομογενής καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ιατρός Δρ. Χρήστος Μαντζώρος θα λάβει και τα τρία κορυφαία διεθνή βραβεία στην Ενδοκρινολογία και τον Μεταβολισμό μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Συγκεκριμένα, το TOPS Research Achievement Award αναγνωρίζει μια προσωπικότητα κάθε έτος για επιστημονικό επίτευγμα, ή τη μέγιστη συνεισφορά στην έρευνα στον τομέα της παχυσαρκίας.

Αυτό το βραβείο είναι το πιο σημαντικό της Εταιρείας Παχυσαρκίας (The Obesity Society), ενός οργανισμού που αντιπροσωπεύει τους διαμορφωτές πολιτικής δημόσιας υγείας, τους επιστήμονες της βασικής και κλινικής έρευνας, τους ιατρούς (στην χειρουργική, την παθολογία και τις υποειδικότητές τους), καθώς και τα συναφή ιατρικά επαγγέλματα (φαρμακοποιούς, διατροφολόγους κ.λπ.), οι οποίοι εργάζονται στον τομέα της παχυσαρκίας.

Η βράβευση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ημερίδας, μέσα στην Εβδομάδα Παχυσαρκίας 2017, που συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Παχυσαρκίας και η Αμερικανική Εταιρεία για την Χειρουργική του Μεταβολισμού και την Βαριατρική Χειρουργική (χειρουργική της παχυσαρκίας), στην Ουάσιγκτον, στις 29 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2017.

Διάβασε περισσότερα στοekirikas.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top