22 Οκτ 2017
0 σχόλια

Στο Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα το Διεθνές Ιστορικό Ράλλυ 1000 και 1 νύχτες classic

Στο Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα το Διεθνές Ιστορικό Ράλλυ 1000 και 1 νύχτες
Έκλεψε τις εντυπώσεις η Aston Martin του James Bond | Εντυπωσιακές εικόνες (ΦΩΤΟ)


Πρόκειται για έναν αγώνα - περιήγηση κλασσικών αυτοκινήτων από την Σαρδηνία και την Ανδαλουσία, το Μαρόκο και την Τυνησία με την ονομασία «Les Mille Et Une Nuits classic 2017».

Μια διοργάνωση με ξένες ομοσπονδίες μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη συμμετοχή της ελληνικής Scuderia Triskelion με αγωνιστική δράση 30 και πλέον ιστορικών οχημάτων.

Ένας αγώνας regularity με αυτοκίνητα από το 1951 εώς και πιο σύγχρονα, ο οποίος στην 8η έκδοση του διεξήχθη στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι έφθασαν στο Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα τα κλασσικά αυτοκίνητα για να μαγνητίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών και του προσωπικού του Ναού αλλά και επισκεπτών που βρέθηκαν εκεί για να υποδεχθούν τα οχήματα και τα πληρώματα τους για πρώτη φορά.

Συνολικά 30 οχήματα με 60 άτομα πληρώματα και 4 βοηθητικά οχήματα με προσωπικό τερμάτισαν στο χώρο του Ναού μετά από μια σχετικά γρήγορη ειδική διαδρομή που ξεκινούσε μερικά χιλιόμετρα πριν.

Όλα τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον εντυπωσιακό ναό και τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και να φωτογραφηθούν με τα οχήματά τους.

Τα βουνά της Ελλάδας καλύπτουν τα 2/3 της επικράτειας της και μαζί με τις υπέροχες ακτές και τους απίστευτους αρχαιολογικούς χώρους της συνθέτουν ένα τοπίο που απάρμιλλό του δεν υπάρχει.

Αυτό το τοπίο απόλαυσαν οι περίπου 34 συμμετέχοντες του Mille et Une Nuits Classic 2017 έλαβε χώρα από την Κυριακή 15 έως το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ελλάδα.

Από τη Πάτρα, την Ολυμπία, την Κυλλήνη, την Μονεμβασιά, το Ναύπλιο, τα βουνά της Αργολίδας, τον ισθμό της Κορίνθου και μέσα από 28 ειδικές διαδρομές ακριβείας (εκ των οποίων η μία από το Ράλλυ Ακρόπολις και η άλλη από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις) τερμάτισαν στις 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα όπου και πραγματοποιήθηκε η απονομή.
















Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top