22 Οκτ 2017
0 σχόλια

Συγχαρητήρια: Μια ελληνική πόλη πήρε τον τίτλο της «πιο έξυπνης πόλης»!

Μια ελληνική πόλη πήρε τον τίτλο της «πιο έξυπνης πόλης»!
Best City Awards 2017! Χρυσό βραβείο στο Δήμο Καρπενησίου για το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων


Ένα από τα πιο σύγχρονα πολυθεματικά πάρκα στην χώρα άνοιξε τις πόρτες του σήμερα για τους κατοίκους του Καρπενησίου.

Όμορφες Λίμνες,παιδική χαρά, πίστα Skateboard, τοίχος αναρρίχησης, ποδηλατόδρομος και καλαίσθητα πεζοδρόμια περιπάτου είναι μερικά απο τα πολλά που μπορούν να απολαύσουν  οι επισκέπτες του πάρκου

Best City Awards 2017! Χρυσό βραβείο στο Δήμο Καρπενησίου για το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων , στη κατηγορία Αστική Ανάπλαση -Έργα χώρων αναψυχής .

Ένα σύγχρονο πολυθεματικό πάρκο , ένα έργο στολίδι για τη πόλη του Καρπενησίου.
Τα Best City Awards απονέμονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας  τις καλύτερες πολιτικές επιλογές, πρακτικές ή λύσεις που οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε και παρέλαβε το βραβείο ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτρομάνος,  ο Αρχιτέκτονας του έργου κ. Βεργιαννίτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φακίτσας .

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το έργο που αφιερώσαμε στους συμπατριώτες μας πέτυχε αυτή τη κορυφαία διάκριση. Το έργο αποτελούσε όραμα πολλών ετών.

Η μελέτη ολοκληρώθηκε το 2012 , με τον τότε Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Μπακογιάννη, ο οποίος πέτυχε την χρηματοδότηση του μέσα  από τα προγράμματα  ΕΣΠΑ. Το έργο ολοκληρώθηκε  το 2016.

Πολλά συγχαρητήρια στον Αρχιτέκτονα κ. Χρήστο Βεργιαννίτη , στη Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τους κατασκευαστές του έργου.

Με συνεργασία και σκληρή δουλειά ο Δήμος Καρπενησίου θα συνεχίσει να παράγει έργα που δίνουν λύση στα προβλήματα και κάνουν όλους τους πολίτες  περήφανους.

Πηγή:vimapoliti.gr
Το διαβάσαμε απο τοtravelstyle.gr

Δείτε επίσηςΠαγκόσμια διάκριση για τον Ηλείο Αρχιτέκτονα Ανδρέα Λαμπρόπουλο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top