19 Οκτ 2017
0 σχόλια

Έτσι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν

η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν
Η Ένωση απόψε αντιμετωπίζει στο Σαν Σίρο την Μίλαν (22:05- Otesport2) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ.


Η ομάδα του Χιμένεθ θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα ενόψει συνέχειας για αυτό το λόγο ο Ισπανός ετοιμάζει το 3-5-2 με Μπακάκη στόπερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει τους εξής ποδοσφαιριστές στο Μιλάνο:

Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Σε ότι αφορά το σύστημα ο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του το 3-5-2.

Ένα σύστημα που αρέσει στο Χιμένεθ για τα δύσκολα ματς αλλά απόψε η Ένωση θα έχει μεγάλες απουσίες στην άμυνα. Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλος (ο οποίος δεν έχει δηλωθεί) δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλο με αποτέλεσμα ο Ισπανός να κάνει αλχημείες στην άμυνα.

Έτσι μια πιθανή εντεκάδα για τον αποψινό αγώνα είναι η εξής:

Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, Γιόχανσον στο κέντρο της άμυνας μαζί με  Βράνιες και Μπακάκη, και Λόπεζ αριστερά, Γκάλο δεξία. Στα χαφ θα είναι  ο Γαλανόπουλος με τον Σιμόες ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάνταλος.

Για το δίδυμο μπροστά θα δούμε σίγουρα τον Λάζαρο, καθώς ο Χιμένεθ θέλει γρήγορο παίκτη για τις αντεπιθέσεις  και δίπλα του θα είναι ένας εκ των Αραούχο και Λιβάγια.

Στο 3-5-2 θεωρείται απίθανο να παίξουν μαζί Λιβάγια-Αραούχο καθώς ο όπως είπαμε ο Χιμένεθ θέλει μπροστά έναν παίκτη με ταχύτητα και τρίπλα όπως είναι ο Λάζαρος και ο Κλωναρίδης.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί με το επικρατέστερο σύστημα τότε θα δούμε λογικά το κλασικό 4-2-3-1 με τους Γιόχανσον και Βράνιες στα στόπερ, Μπακάκη και Γκάλο στα άκρα. Γαλανόπουλος και Σιμόες στα χαφ και έπειτα η τετράδα φωτιά που είδαμε και στη Ξάνθη. Μάνταλο αριστερά, Λιβάγια πίσω από τον Αραούχο και Λάζαρο δεξιά.

Ενώ το στυλ του παιχνιδιού της Ένωσης θα είναι κυρίως να αμύνεται σωστά και έπειτα όποτε χρειάζεται να ανεβαίνει και να επιτίθεται.

Σε γενικές γραμμές ο Χιμένεθ θέλει από τους παίκτες όσο γίνεται να κρατάνε μπάλα και να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να μπαίνουν συχνά στη περιοχή της Ένωσης.

Σίγουρα δεν θέλει να δει ατομικά λάθη που θα κοστίσουν στην ομάδα για αυτό απαιτεί απ΄ όλους να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έχει μελετήσει καλά την Μίλαν και έχει διαπιστώσει τα κενά που έχουν οι ροσονέροι, οι οποίοι η αλήθεια είναι πως αμυντικά δεν είναι και τόσο καλοί και ας έχουν μπνονούτσι πίσω.

Με τη Ριέκα παραλίγο η Μίλαν να την πατήσει καθώς η Ριέκα έκανε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βάλει και δυο γκολ και στο τσακ δεν έφυγε με την ισοπαλία.

Το διαβάσαμε απο τοaekpassion.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top