14 Οκτ 2017
0 σχόλια

Το τελευταίο αντίο στον ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο
Ο γιος του Νώντας, η σύζυγός του και η κόρη του Ίρις βυθισμένοι στη θλίψη- ΚΑτέρρευσε η μητέρα του δολοφονηθέντος.


Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος που συγκινήθηκε από το δράμα, λένε το «τελευταίο αντίο» τον δολοφονημένο δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Η σύζυγος και τα παιδιά του, ο αδερφός του πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος και η μητέρα του Ίριδα είπαν το «τελευταίο» αντίο στον άνθρωπό τους ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Ελληνικό, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο.

Η σύζυγος και τα δύο παιδιά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όπως και οι στενοί του συγγενείς δέχθηκαν λόγια παρηγοριάς και συμπαράστασης.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του εκλιπόντος δικηγόρου, για το «ύστατο χαίρε» σε έναν άνθρωπο που ξεχώρισε για το ήθος του, όπως όλοι όσοι τον γνώρισαν επισημαίνουν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλου, του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ.Μητσοτάκη, του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, της επίσης πρώην πρωθυπουργού Β. Θάνου και πολλών ακόμη προσώπων από το χώρο της δικηγορίας και της πολιτικής.

Δείτε περισσότερα στο: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top